Χανιά | Γιατί ο Τζήμερος δεν έδωσε το χρίσμα σε κανέναν

χανιά-γιατί-ο-τζήμερος-δεν-έδωσε-το-χρ-769691

Κάθετος ήταν ο Θάνος Τζήμερος σχετικά με την στάση του κόμματός του ως προς τους υποψηφίους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όπως σχολίασε, κατά την συνέντευξη τύπου που παρέδωσε το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά, οι αυτοδιοικητικές εκλογές αφορούν πρακτικά ζητήματα, γι’ αυτό και δεν υπάρχει νόημα οι υποψήφιοι να έχουν κομματικό υπόβαθρο και στήριξη.

Συγκεκριμένα:

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν αφορούν την μάχη του σοσιαλισμού με τον καπιταλισμό, αφορούν τη γέφυρα, τα απορρίμματα κλπ, δηλαδή πρακτικά θέματα, για αυτό και δεν έχουν κομματικό πρόσημο.

Αυτό το «πήρε το χρίσμα» δεν το κατάλαβα ποτέ. Γι’ αυτό κι εμείς δεν δίνουμε το χρίσμα. Λέμε στους υποψηφίους μας «κάνε οτι θέλετε». Θέλουμε να πιστεύουμε οτι οι τοπικές κοινωνίες θα έχουν την ικανότητα να ψηφίσουν τους πιο ικανούς και όχι τους κομματικά αρεστούς.

Στα Χανιά είναι πολύ φίλος μας ο Γρηγόρης Αρχοντάκης, ήταν υποψήφιός μας στις εκλογές του 2012 και αυτό σημαίνει οτι τον συμπαθούμε περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει οτι δίνουμε γραμμή στους ψηφοφόρους τι να κάνουν.»

Ωστόσο, το κόμμα θα κατέβει στην περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να έχει ένα θεσμικό βήμα σε περίπτωση που δεν μπει στην Βουλή στις βουλευτικές εκλογές.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Γιατί ο Τζήμερος δεν έδωσε το χρίσμα σε κανέναν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook