Γιάνης Βαρουφάκης από τα Χανιά: Με τα 72 δις ένας μνημονιακός Πρωθυπουργός προσπαθεί να συγκαλύψει ένα νέο μνημόνιο

γιάνης-βαρουφάκης-από-τα-χανιά-με-τα-72-δ-1078491

Συνάντηση με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων, είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων κ. Γιάννης Μανωλικάκης μετέφερε την εικόνα σχετικά με την κατάσταση των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό, σημειώνοντας πως είναι τραγική.

Από την πλευρά του ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι η «άμεση επέκταση του ταμείου ανεργίας κατά τουλάχιστον έξι μήνες, συνέχιση ή ενεργοποίηση της επιδότησης ενοικίου και της μείωσης των ενοικίων γι αυτούς που δεν επιδοτούνται, ανανέωση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, και υπογραφή νέων ιδίως για τον επισιτισμό, και για όσους δεν καλύπτονται σήμερα».

Σημείωσε ότι αυτά είναι τα ελάχιστα που αποτελούν κομμάτι της πολιτικής μια πολιτισμένης χώρας.

Είπε ακόμα πως θα πρέπει να δοθούν χρεωστικές κάρτες τουλάχιστον 350 ευρώ το μήνα για αχαρτογράφητες όπως της χαρακτήρισε οικογένειες που δεν έχουν πάρει κανένα επίδομα.

Τέλος αναφερόμενος στα 72 δις που θα πάρει η χώρα από την Ε.Ε. έκανε λόγο για εξαπάτηση της κοινής γνώμης από τον Πρωθυπουργό, αφού όπως είπε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 σε αυτά ο κ. Μητσοτάκης έχει προσθέσει και την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Μάλιστα σημείωσε πως με τον τρόπο αυτό επιχειρείται από ένα μνημονιακό Πρωθυπουργό, να συγκαλυφθεί ένα νέο μνημόνιο.

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Γιάνης Βαρουφάκης από τα Χανιά: Με τα 72 δις ένας μνημονιακός Πρωθυπουργός προσπαθεί να συγκαλύψει ένα νέο μνημόνιο

  1. Δειξτε τον λαο, ητανε γεματο το Εργ. Κεντρο, η Μ. Μποτσαρη ειχε κλεισει. Μην παραποιειτε τις φωτογραφιες με το Photoshop! Ητανε ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ!

  2. <>
    350 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΕ ΚΑΡΜΙΡΗ ?
    ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000 ΕΥΡΩ
    ΑΝΑΧΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook