Χανιά | Για το ιστορικό κτίριο της πρώην Γαλλικής Σχολής και θέματα του Πεδίου Βολής συζήτησε ο Καλογερής | Photo

χανιά-για-το-ιστορικό-κτίριο-της-πρώην-1008368

Συναντήσεις με το Διοικητή του Πεδίου Βολής Κρήτης Ταξίαρχο Κλεάνθη Καρατσίν και τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, είχε το πρωί της Πέμπτης, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής.

Στη συνάντηση με τον Ταξίαρχο κ. Καρατσίν οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν σε θέματα σχετικά με τις αρμοδιότητες του ΠΒΚ και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Πέραν αυτών, ο Διοικητής ζήτησε την αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων προκειμένου να διερευνηθεί η ενεργειακή αναμόρφωση των εγκαταστάσεων του Πεδίου Βολής Κρήτης με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της μονάδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία της μονάδας και την θετική αλληλεπίδρασή της με την τοπική κοινωνία, υποσχέθηκε να συνδράμει στην προσπάθειά τους με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Ακολούθησε η συνάντηση του κ. με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, με τον οποίο ο κ. Καλογερής συζήτησε διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος με κυριότερο αυτό της αξιοποίησης του ιστορικού κτιρίου της πρώην Γαλλικής Σχολής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook