Χανιά | Για θέματα οδικής ασφάλειας συζήτησαν Καλογερής – μέλη της ομάδας «Με οδηγό τη ζωή» | Video

χανιά-για-θέματα-οδικής-ασφάλειας-συζ-951039

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη η συντονιστική επιτροπή της ομάδας «Με οδηγό την ζωή» προκειμένου να του εκθέσει τους προβληματισμούς της σχετικά με την οδική ασφάλεια στην πόλη και την περιφέρεια Χανίων.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για την έξαρση του φαινομένου και επικεντρώθηκαν στο αίτημα για κυκλικό κόμβο στην συμβολή της λεωφόρου Σούδας με την εθνική οδό για τον οποίο, στα τέλη Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μία δράση της ανοιχτής λαϊκής πρωτοβουλίας.

Ο κ. Καλογερής ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της «Ενεργής Δράσης Πολιτών για τα Τροχαία» ότι η μελέτη είναι στην ευθύνη της περιφέρειας Κρήτης και προσκρούει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Η συνατονιστική επιτροπή της ομάδας «Με οδηγό την ζωή» σε σχόλιο που ανάρτησε στο Facebook ευχαριστεί τον κ. Καλογερή που τη δέχθηκε και μοιράστηκε την ανησυχία της και δήλωσε ότι δεν θα εγκαταλείψουν τον αγώνα για  να αποκατασταθεί η οδική ασφάλεια σε αυτό το επικίνδυνο σημείο.

Έκλεισε μάλιστα την ανάρτηση με την επισήμανση ότι «για οποιοδήποτε ατύχημα εκεί η ευθύνη ανήκει στις τοπικές αρχές. Ας το λάβουν υπ’ οψιν τους».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook