Χανιά | Για τα… μπάζα η υποδοχή των τουριστών στον Καβρό – Tους… «Κινέζους» κάνουν στο Δήμο | Photos

χανιά-για-τα-μπάζα-η-υποδοχή-των-τουρ-878844

Εικόνες ντροπής, παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες ένα από τα πιο τουριστικά θέρετρα των Χανίων.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη μας, η κατάσταση ακριβώς στη στάση λεωφορείου του Καβρού είναι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, επιεικώς απαράδεκτη.

Με το που αποβιβάζονται από το λεωφορείο οι τουρίστες, δέχονται αυτό το αηδιαστικό  «καλωσόρισμα» των σκουπιδιών, που βρίσκονται συσσωρευμένα στους κάδους αλλά και πεταμένα έξω από αυτούς, με τα έντομα και τις μύγες να κάνουν συχνά «πάρτι».

Κουτάκια αναψυκτικών, ποτήρια πλαστικά από καφέδες, μπουκάλια από μπύρες, αποτσίγαρα, σακουλάκια από snacks, πλαστικά μπουκάλια νερού συνθέτουν αυτό το πραγματικά αποκρουστικό θέαμα, μπροστά στη στάση.

Αποτέλεσμα αυτής της αποκαρδιωτικής «υποδοχής» είναι φυσικά η έντονη δυσφορία των επισκεπτών που δυστυχώς για όλους, αρχίζουν τις διακοπές τους στο πολυσύχναστο αυτό θέρετρο με τις χειρότερες εντυπώσεις.

Ανάλογη όμως είναι και η δυσφορία και των ντόπιων, κατοίκων αλλά και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και νιώθουν ντροπή για τον τόπο αλλά και τους συντοπίτες τους.Δυστυχώς όμως παρά τις επανειλημμένες κλήσεις τους με το Δήμο και τον Αρμόδιο αντιδήμαρχο για την αποκομιδή των σκουπιδιών, ουδείς φαίνεται να’ χει συγκινηθεί, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει πάει κάποιος εκ των υπαλλήλων του Δήμου για να τα μαζέψουν.

Με αποτέλεσμα φυσικά, πέρα από τη βρώμα και τη δυσωδία, να απειλείται η δημοσία υγεία, με τις εστίες μόλυνσης που δημιουργούνται και παράλληλα να πλήττεται ανεπανόρθωτα το τουριστικό προϊόν, ιδιαίτερα σε μία περίοδο, όπου η κίνηση είναι αυξημένη.

Όσο κι αν κάποιες διαφημιστικές αφίσες, προσπαθούν να κερδίσουν αυτή την άνιση μάχη με τα σκουπίδια, προβάλλοντας το φάσμα δραστηριοτήτων που μπορούν να απολαύσουν οι τουρίστες για να τους μείνουν οι διακοπές στα Χανιά αξέχαστες…

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Για τα… μπάζα η υποδοχή των τουριστών στον Καβρό – Tους… «Κινέζους» κάνουν στο Δήμο | Photos

  1. Σωστα ο Δήμος οφείλει αμεσα να επιληφθει αμεσα κ να δημιουργησει κιοσκια πληροφορησης αξιοπρεπη κ στο Καβρο κ στη Γεωργιουπολη κ στην Αλμυριδα αν επιθυμει να υπαρχουν εσοδα από τον τουρισμο…. όπως κ καλό θα ήταν να δώσει βάση το νέο Δημοτικο Συμβουλιο στην προβολη του Δημου κ στη δημιουργια υποδομων ώστε να αποτελεί ο Δήμος τουριστικο θερετρο όλο τον χρόνο κ όχι μόνο θερετρο συμβασικού τουρισμου!!!!!!

  2. Βάλτε μωρέ ένα ανθρώπινο κάδο ..ρεεεεεεεε……Ελλαδισταν λέμε!

    Και καθαρίζουμε κάπου κάπου εεεε…????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook