Χανιά | Για να κάνει την δουλίτσα του, μπλόκαρε όλη την κυκλοφορία…

χανιά-για-να-κάνει-την-δουλίτσα-του-μπ-1502808

Ηρώων Πολυτεχνείου, μπροστά από το κτίριο της φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων.

Ο/η οδηγός, άφησε το αμάξι παρκαρισμένο πάνω στην στροφή, στη νησίδα, έκλεισε όλο το δρόμο και ως αποτέλεσμα, κανείς δεν μπορούσε να στρίψει!

Για άλλη μία φορά βλέπουμε ότι οι οδηγοί των Χανίων αγνοούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, προκαλώντας ταλαιπωρία και εκνευρισμό σε διερχόμενα οχήματα και πεζούς.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Για να κάνει την δουλίτσα του, μπλόκαρε όλη την κυκλοφορία…

  1. Έπρεπε να επιτρεπόταν να δείχνουν κ πινακιδα με ονοματεπώνυμο για να βλέπαμε ποιοι θα γίνονται ρεζίλι!! Θα το ξανά έκαναν;

  2. Σας θερμοπαρακαλω πολύ παιδιά κάντε τον κόπο μία μέρα και πηγαίνετε από το Ελαφονήσι και κάντε ένα ρεπορτάζ ή μια ανάλυση του τη » πανυγήρι » έχει στηθεί εκεί κάτω . Από τα πάρκινγκ , από τους παρκαδόρους – πορτιέρηδες , από τις δημόσιες τουαλέτες που η χρέωση είναι ,50 λεπτά!!! , από τις ξαπλώστρες μέσα στην θάλασσα !!! , από τις συρματοπλέξεις στην άμμο με πρόφαση ότι είναι ιδιωτικός χώρος , και ένα κάρο άλλες παραβιάσεις όχι μόνο του περιβάλλοντος , αλλά και τις ανθρώπινης αξιοπρέπειας!!!!
    Και παντού ταμπέλες με την επιγραφή «Δήμος Κισσάμου» .

  3. Και σε αυτο το περιστατικό γαιδουριάς απο τον οδηγό, το αυτοκίνητο είναι BMW.. δΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ. Αν δείτε το 80% των συμβάντων αντικοινωνικής συμπεριφοράς, είναι κάτοχοι BMW. Και είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Οταν κάθεται κάποιος πισω απο το τιμόνι μιας BMW, γίνεται αντικοινωνικό «καθίκι». Σαν να λέει στους υπόλοιπους. Κοιτάχτε «μαλ…ς». Τα κατάφερα. Εγινα κάποιος. υπάρχει και μια σχετική, ξένη γελοιογραφία. Σε μια έκθεση αυτοκινήτων BMW, ενας καινούργιος πελάτης παραλαμβάνει το αυτοκινητό του. Ομως ο υπάλληλος, του λέει οτι πριν βγεί στον δρόμ. θα πρέπει να παρακολουθήσει ενα σεμινάριο, πως θα γίνει «Αsshole Driver»: Δείτε το σχετικό link https://external-preview.redd.it/1_8SkhgixycrBlq0diX2V28jqL0ecrp6mKOF-TUmwYQ.png?auto=webp&s=433d17840acc36cc9f0dd340ebc1c0ff3580b361

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook