Χανιά | Για κάθε ασυνείδητο υπάρχουν πολλοί καλόκαρδοι άνθρωποι – Δείτε τι έπαθε καθηγήτρια στην Κάντανο

χανιά-για-κάθε-ασυνείδητο-υπάρχουν-πο-1239114

Και τα τέσσερα λάστιχα στο αυτοκίνητο μιας εκπαιδευτικού που εργάζεται στην Κάντανο, τρύπησαν άγνωστοι την περασμένη Τρίτη, ενώ το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην πλατεία της Καντάνου.

Δεν έχει εξακριβωθεί προς το παρόν, ποιος προχώρησε σε αυτή την πράξη και γιατί. Η αστυνομία πάντως ειδοποιήθηκε και ερευνά το συμβάν.

Προκαλεί ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση η πράξη αυτή, η οποία καταδικάζεται απερίφραστα και από τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου και από την τοπική κοινωνία.

Από την άλλη πλευρά όμως, αποδεικνύεται ότι για κάθε ασυνείδητο, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι καλόκαρδοι και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr λοιπόν, κάτοικοι της Καντάνου, όταν έμαθαν για το περιστατικό αυτό, ξεκίνησαν μια προσπάθεια ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά στο αυτοκίνητο της καθηγήτριας, χωρίς να χρειαστεί εκείνη να επιβαρυνθεί με το κόστος της επισκευής. Η προσπάθεια δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, βρίσκεται όμως σε εξέλιξη.

Κάθε τόπος για να ανθίσει, χρειάζεται το σχολείο του. Κάθε σχολείο για να ανθίσει, βασίζεται στον σεβασμό για τους ανθρώπους που το στελεχώνουν, αναφέρουν συνάδελφοι της εκπαιδευτικού σε ανακοίνωση που έχει κυκλοφορήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιστεύουμε πως αυτό ισχύει και στην Κρήτη, παρά τις μεμονωμένες εξαιρέσεις κάποιων, που μονάχα επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Για κάθε ασυνείδητο υπάρχουν πολλοί καλόκαρδοι άνθρωποι – Δείτε τι έπαθε καθηγήτρια στην Κάντανο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook