Χανιά | Για εξωγενείς και ιδιοτελείς συμπεριφορές και πρακτικές μίλησε ο Δαμιανάκης μετά την ήττα στις εκλογές

Στην τρίτη θέση σταθεροποιείται ο συνδυασμός του Ευτύχη Δαμιανάκη, με τα στελέχη του ψηφοδελτίου αλλά και τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο να μην είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του, εξωγενείς και ιδιοτελείς συμπεριφορές και πρακτικές επηρέασαν το αποτέλεσμα του συνδυασμού του, ενώ ευχαρίστησε όσους Χανιώτες τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Αναλυτικά:

«Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε και η ετυμηγορία των πολιτών είναι σαφής και απολύτως σεβαστή.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους πολίτες που μας αξιολόγησαν θετικά, μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν με την ψήφο τους.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, αλλά έκαναν μια διαφορετική επιλογή.

Τους τελευταίους μήνες η Δημοτική μας Κίνηση, «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», διεξήγαγε έναν πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα, παρά τις όποιες εξωγενείς και ιδιοτελείς συμπεριφορές και πρακτικές, για τις οποίες θα έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε σε μελλοντικό χρόνο, προτάσσοντας συνειδητά τον προγραμματικό λόγο και τις θέσεις της για το παρόν και το μέλλον των Χανίων. Αυτό, άλλωστε, ήταν και παραμένει το ζητούμενο: να ξαναγίνει ο Δήμος μας πρωταγωνιστής.

Η συλλογική προσπάθεια και η δουλειά των ανθρώπων της Δημοτικής μας Κίνησης ήταν ομολογουμένως ιδιαίτερα αξιόλογη και συγκινητική. Τους ευχαριστώ και δημόσια από καρδιάς γι’ αυτό το υπέροχο «ταξίδι», για την εμπιστοσύνη τους και για την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου και τους διαβεβαιώ ότι το ίδιο νιώθω κι εγώ γι’ αυτούς.

Επιθυμώ, επίσης, να ευχαριστήσω δημόσια την οικογένειά μου, που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και με στήριξε ολόψυχα: τη σύντροφο της ζωής μου, Τίνη, τα παιδιά μας, Νίκο, Θεοδόση και Χρήστο, καθώς και όλες τις φίλες και όλους τους φίλους μας, που αφοσιώθηκαν στον αγώνα μας όλο αυτό το διάστημα.

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι και μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Δήμος μας, η προκοπή του και η προκοπή των ανθρώπων του, εξακολουθεί να είναι η κορυφαία προτεραιότητά μου και με αυτό το κριτήριο θα συνεχίσω να εργάζομαι, με συναίσθηση ευθύνης και χρέους απέναντι σε όλες τις δημότισσες και σε όλους τους δημότες.»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ