Χανιά | Για… διαφημιστικούς λόγους η σύσκεψη περί δακοκτονίας στο Δήμο Αποκορώνου

χανιά-για-διαφημιστικούς-λόγους-η-σύ-849428

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του συνδυασμού ««Αποκόρωνας – Ενότητα, Ελπίδα & Προοπτική», Γιώργος Ξηρουχάκης, σχετικά με την πρόσφατη σύσκεψη για τη δακοκτονία στο Δήμο Αποκορώνου, τονίζει μεταξύ άλλων πως επρόκειτο για «μία ενημέρωση χωρίς νόημα, χωρίς να δοθούν λύσεις, χωρίς συμβουλές, χωρίς προτάσεις, απλά και μόνο για διαφήμιση ότι γίνετε σύσκεψη για την δακοκτονία».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Για άλλη μια φορά φάνηκε πως η Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει τα προβλήματα των πολιτών και στην συγκεκριμένη περίπτωση των ελαιοπαραγωγών.

Ανακοινώνοντας και διαφημίζοντας στα μέσα ενημέρωσης εδώ και μέρες για αυτήν την περιβόητη σύσκεψη στο Δήμο.

Η συμμετοχή από ελαιοπαραγωγούς αγανακτισμένους από την τόσο μεγάλη καταστροφή από τον δάκο και το καινούριο μύκητα του λιοσπορίου στην παραγωγή τους ήταν μεγάλη .

Ήρθαν όλοι αυτοί περιμένοντας να δουν κάποιους ειδικούς γεωπόνους και επιστήμονες από τον ΣΕΔΗΚ , από την Δ/ση Γεωργίας , από τα ερευνητικά κέντρα των Χανίων να τους ενημερώσουν για μελλοντικούς τρόπους αντιμετώπιση των προβλημάτων , πως πρέπει να επέμβουν στα δέντρα τους από εδώ και πέρα, αφού ή φετινή χρονιά έχει χαθεί.

Περιμένοντας μία εποικοδομητική συζήτηση – ενημέρωση με προτάσεις, συμβουλές για να μην επαναληφθούν τα ίδια και του χρόνου.

Άντα αυτού, η Δημοτική Αρχή και ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής όπου είχε και την ευθύνη της Δακοκτονίας και των ψεκασμών, χωρίς κανένα επιστημονικό συνεργάτη ή γεωπόνο, μάζεψε όλο αυτό το αγανακτισμένο κόσμο του Απ/να για τους πει ότι ο Δήμος δεν φταίει σε τίποτα.

Ότι όλα τα έκανε όπως έπρεπε και για όλα ευθύνεται ή περιφέρεια και η πολιτεία . Αυτοί δεν δίνουν αρκετά χρήματα για να πληρώνονται καλύτερα οι εργαζόμενοι της Δακοκτονίας για να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους.

Τους μάζεψε μόνο για να κάνει επισήμανση στο πρόβλημα. Μία ενημέρωση χωρίς νόημα , απαξιώνοντας την καταστροφή που έχει γίνει, τα εισοδήματα που έχουν χαθεί, ενημέρωση χωρίς να δοθούν λύσεις, χωρίς συμβουλές, χωρίς προτάσεις, χωρίς ουσιαστική βοήθεια, χωρίς το πρόβλημα να τεθεί στην πραγματική του διάσταση. Μόνο διαφήμιση ότι γίνετε σύσκεψη για την δακοκτονία, για να φανεί προς τα έξω ότι ενδιαφερόμαστε και κάτι κάνουμε.

Το μόνο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΉ !!! ΝΤΡΟΠΉ!!!ΝΤΡΟΠΉ!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook