Χανιά | Γέμισε η Τάφρος για την παρουσίαση του συνδυασμού Σημανδηράκη | Photos

χανιά-γέμισε-η-τάφρος-για-την-παρουσία-1764945

Απολογισμό της τετραετίας που ολοκληρώνεται, μαζί με την παρουσίαση του συνδυασμού του «Για τα Χανιά», πραγματοποίησε την Κυριακή ο Παναγιώτης Σημανδηράκης. Στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, ο δήμαρχος Χανίων μίλησε για όσα έγιναν την περασμένη τετραετία, σε μια αναλυτική παρουσίαση της δράσης της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Σημανδηράκης μίλησε για την αναζήτηση πόρων που έκανε ο δήμος και κατάφερε να φέρει σειρά χρηματοδοτήσεων. Ανέλυσε τα έργα που ξεκίνησαν να υλοποιούνται και εκείνα για τα οποία γίνονται μελέτες και τα σχέδια για την επόμενη θητεία που διεκδικεί. Αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία του δήμου που παρουσίασε αύξηση εσόδων. Μίλησε για την ψηφιοποίηση του δήμου, για την κοινωνική πολιτική, την αναμενόμενη έλευση της δημοτικής αστυνομίας και άλλες πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής.

Έκανε ακόμα γνωστό ότι ως το τέλος του 2023 θα υπογραφεί σύμβαση με τον ανάδοχο για τα οκτώ σχολεία που θα γίνουν μέσω ΣΔΙΤ.

Ο δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε ακόμα τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο ακροατήριο.

Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού που αποτελείται από 265 ανθρώπους. Παρόντες ήταν όλοι, ξεκινώντας από τους νυν αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, μέχρι τους υποψηφίους των κοινοτήτων που κατεβαίνουν για πρώτη φορά.

Νωρίτερα, ο γραμματέας του δήμου Χανίων και εκπρόσωπος του συνδυασμού, Γιώργος Φραγκιαδάκης, είχε δηλώσει τα εξής:

«Σήμερα παρουσιάζουμε το έργο μας για τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν και την ομάδα μας για τις εκλογές του 2023. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη δουλειά που έχει γίνει, είναι πολύ σημαντική και σπουδαία. Ξεκινώντας από τις χρηματοδοτήσεις που διεκδικήσαμε και πήραμε για έργα και μελέτες, για να κάνουμε την πόλη μας πιο ποιοτική για τους πολίτες. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τον δήμαρχο, τον Παναγιώτη Σημανδηράκη, αλλά και για την ομάδα της δημοτικής αρχής και όλο το προσωπικό του δήμου που μας υποστήριξε.

Η ομάδα μας μεγαλώνει, συνεχίζουμε πιο δυνατά για να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook