Χανιά | Γεμίσαμε… αυτοσχέδια πάρκινγκ – Περισσότερα τα μηχανάκια, από τους πεζούς στα πεζοδρόμια | Photos

χανιά-γεμίσαμε-αυτοσχέδια-πάρκινγκ-922231

Σε θέσεις στάθμευσης για τα μηχανάκια τους έχουν μετατρέψει στα Χανιά, πολλά από τα πεζοδρόμια της πόλης οι «γαιδουρίστας» των δύο τροχών, που συναγωνίζονται επάξια με τη συμπεριφορά τους όλους εκείνους τους ασυνείδητους οδηγούς των ΙΧ, που καθημερινά κάνουν το βίο των Χανιωτών… αβίωτο.

Μια βόλτα στη Νέα Χώρα και στο κέντρο της Πόλης, αρκεί όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr για να διαπιστώσει κανείς ότι στα πεζοδρόμια, κυκλοφορούν περισσότερα μηχανάκια, από πεζούς.

Οι τελευταίοι μάλλον θα το σκέφτονται,ιδιαίτερα αν πρόκειται για άτομα με προβλήματα κίνησης ή όρασης, αλλά και για ηλικιωμένους, καθώς στην κατάστασή τους το να επιδίδονται σε διάφορους ελιγμούς για να αποφύγουν τα παρκαρισμένα μηχανάκια, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο.

Σε αντίθεση με τους ασυνείδητους δικυκλιστές, που χωρίς σκέψη παρατάνε όπου βρούνε το κάθε λογής «εργαλείο» («παπακι», βέσπα, εντούρο κα) για να απολαύσουν καφεδάκι και βόλτα τους στα Χανιά, αδιαφορώντας παντελώς για τα προβλήματα που δημιουργούν στους συνανθρώπους τους.

Είπαμε όμως, πέρα από θέμα παιδείας, όσο δεν υπάρχει επαρκής αστυνόμευση, δυστυχώς τα φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς των οδηγών, όχι μόνο θα συνεχίζονται, αλλά θα αυξάνονται.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook