Χανιά | Φτάνει πια με τα πεταμένα σκουπίδια στην άκρη του δρόμου – Το πρόβλημα στους Αγίους Αποστόλους συνεχίζεται | Photos

χανιά-φτάνει-πια-με-τα-πεταμένα-σκουπί-1233677

Οι ασυνείδητοι στους Αγίους Αποστόλους, στα Χανιά, ξαναχτυπούν. Επιμένουν να πετούν τα σκουπίδια τους όπου βρουν και μάλιστα σε κεντρικά σημεία, δημιουργώντας ένα άσχημο θέαμα σε όποιον περνά από εκεί.

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά η τρίτη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, που κάτοικοι καταγγέλλουν τη κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ). Σύμφωνα με τα όσα λένε, υπήρχαν δύο κάδοι όμως έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό…

Είναι όμως αυτό δικαιολογία για να πετάμε τα σκουπίδια μας στο πεζοδρόμιο;

Και θέλουμε και τουρισμό, τρομάρα μας…

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Φτάνει πια με τα πεταμένα σκουπίδια στην άκρη του δρόμου – Το πρόβλημα στους Αγίους Αποστόλους συνεχίζεται | Photos

  1. Είναι δυνατόν να έρχονται ασυνείδητοι και να αφήνουν τα σκουπίδια τους εκτός κάδων? Υπήρχαν κάδοι στο παρελθόν, οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό. Βρίσκονται σε άλλα σημεία, σε κοντινή απόσταση. Με ποιά δικαιολογία μπορεί κάποιος να παρατήσει τα σκουπίδια του σε κεντρικό δρόμο? Δεν είναι μόνο οι τουρίστες, η περιοχή είναι κατοικημένη, κυκλοφορούμε εμείς και τα παδιά μας και τίθεται όλων μας η ζωή πλεον σε κίνδυνο! Κάπου έλεος δηλαδή με το θράσος!

  2. Τοσα σκουπίδια δε νομίζω να είναι από 2-3 άτομα. Οσο και αν είναι λάθος αυτό, δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε συμπολίτες μας και να το λήγουμε εκεί το θέμα.

    Προφανώς υπάρχει θέμα με τους κάδους των σκουπιδιών, όπως υπάρχει γενικότερο θέμα με τους κάδους και τα καλάθια σκουπιδιών: λίγα / παλιά / βρώμικα /σπασμένα ή απλά ανύπαρκτα. Ας επικεντρωθούμε λοιπόν σε αυτό και μετά ασχολούμαστε με «ασυνείδητους»

  3. Πάντως, το ότι «κάποιος» αφήνει τα σκουπίδια του στην πόρτα του γείτονα ( με καθαρή κατά τ άλλα τη συνείδησή του) και δεν προσπαθεί να βρει πρακτική αλλά και ουσιαστική λύση στο πρόβλημα και αντ’ αυτού κατηγορεί απλά «κάποιον» άλλον, αυτό δεν τον κάνει λιγότερο «ασυνείδητο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook