Χανιά | Φράγμα Βαλσαμιώτη: Εγκαινιάστηκε ελλειμματικό το 2014 και ακόμα λειτουργεί στο… 1/5 των δυνατοτήτων

χανιά-φράγμα-βαλσαμιώτη-εγκαινιάστη-979385

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται οτι η υπόθεση του φράγματος Βαλσαμιώτη στα Χανιά από κάπου… «μπάζει», όπως αποδεικνύεται από την ενημέρωση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης για την πληρότητα των φραγμάτων της Κρήτης.

Χαρακτηριστικό είναι οτι από τα 4 φράγματα της Κρήτης, τα δύο παρουσιάζουν απόλυτη πληρότητα, εκείνο του Αποσελέμη βρίσκεται στο 84% ενώ το χανιώτικο μόλις 29%, λες και ο νομός περνάει περίοδο… ξηρασίας. Αυτό βεβαίως λόγω των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάζει η συγκεκριμένη υποδομή, με τα εγκαίνιά του να γίνονται το 2014, με το έργο να μην είναι ολοκληρωμένο και να μην μπορεί να τεθεί σε πλήρη λειτουργία, παρά μόνο στο 1/5 (δείτε ΕΔΩ).

Έτσι, η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια, αφού Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης κινείται κατά του Ελληνικού Δημοσίου για την παραλαβή και τις συμπληρωματικές εργασίες που πρέπει να γίνουν (δείτε ΕΔΩ).

Συγκεκριμένα. σύμφωνα με την αρμόδια Διεύθυνση Διαχείρισης Συγκοινωνιακών  & Υδραυλικών Έργων βάσει των μετρήσεων τα δεδομένα των ταμιευτήρων για τους οποίους ο Οργανισμός έχει την αρμοδιότητα, σήμερα Τετάρτη 8  Ιανουαρίου 2020 παρουσιάζουν  την ακόλουθη εικόνα.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Φράγμα Βαλσαμιώτη: Εγκαινιάστηκε ελλειμματικό το 2014 και ακόμα λειτουργεί στο… 1/5 των δυνατοτήτων

  1. Να μας πει η κα διευθύντρια των τεχνικών έργων της π.ε Χανίων ποιος υπέγραψε ότι είναι οκ και μπορεί να παραληφθεί.
    Και πώς γινόταν οι εκταμιευσεις χρημάτων στους εργολάβους με τόσα προβλήματα.
    Και ο ΟΑΔΥΚ; Φοβερή υπηρεσία ανάπτυξης!!!!

  2. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    MIA ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) ΠΟΥ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑ «ΤΡΥΠΙΟ ΠΟΤΗΡΙ» ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΝΑΒΛΥΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟ.
    ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ» ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ…
    ΥΓ1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Η ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΗΣ.
    ΥΓ2. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ.
    ΥΓ3. ΑΠΟΥ Τ’ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook