Χανιά | Φοβάσαι να… κυκλοφορήσεις στο Βαμβακόπουλο

χανιά-φοβάσαι-να-κυκλοφορήσεις-στο-β-837882

Λες και βρίσκονται σε… γκέτο ζουν οι κάτοικοι στο Βαμβακόπουλο, αφού ο κεντρικός δρόμος δεν έχει φωτισμό εδώ και πέντε ημέρες.

Όπως αναφέρουν οι καταγγελίες στο zarpanews.gr η κατάσταση τείνει να γίνει συνήθεια για τους κατοίκους, αφού πολλές φορές στο παρελθόν η κακοκαιρία, είτε είναι βροχές είτε απλά ισχυροί άνεμοι, έχει προκαλέσει βλάβες στο ηλεκτροδοτικό σύστημα της οδού.

Ωστόσο, τα συνεργεία τις ΔΕΗ μάλλον προχωρούν σε πρόχειρες λύσεις, αφού το πρόβλημα επανέρχεται με το παραμικρό και οι κάτοικοι ζουν στην ανασφάλεια. Διαρρήξεις έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν (όλως τυχαίως) την ώρα που η γειτονιά ήταν στο σκοτάδι, ενώ γονείς φοβούνται να αφήσουν τα παιδιά να κυκλοφορούν μόνα.

Ίσως στη ΔΕΗ δεν έχουν την εύρεση μιας μόνιμης λύσης στην περιοχή ως προτεραιότητα, αφού, σε σχέση με άλλες περιοχές με αντίστοιχα θέματα, τα σπίτια έχουν ρεύμα, όμως μέχρι να πάρει κάποιος την πρωτοβουλία να κάνει το αυτονόητο, οι άνθρωποι στο Βαμβακόπουλο θα έχουν μία αγωνία περισσότερη στην δύσκολη καθημερινότητά τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook