Χανιά | Φωτογραφικό κάδρο από τον «Ορίζοντα» για Πασχαλινές αναμνήσεις – Κατασκευές, ντόνατς και ζεστή σοκολάτα | Video + Photos

χανιά-φωτογραφικό-κάδρο-από-τον-ορίζ-1662429

Ξεκίνησε το Πασχαλινό παζάρι του Συλλόγου «Ορίζοντα» γεμάτο εκδηλώσεις και δημιουργικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, το φωτογραφικό κάδρο του «Ορίζοντα» στήθηκε στην οδό Τσουδερών 38 Α, για να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις μέσα από τη δράση «δημιουργικό εργαστήρι φωτογραφίας για παιδιά».

«Έχουμε προσκαλέσει τους μικρούς μας φίλους να συμμετάσχουν σε μια πολύ όμορφη ανοιξιάτικη εκδήλωση. Επίσης, οι αγαπημένες μας γειτόνισσες είναι εδώ, για να προσφέρουν ζεστή σοκολάτα και ντόνατς» είπε η Ρούλα Δρακάκη, κοινωνική λειτουργός του «Ορίζοντα».

Ο Γιώργος Ζακυνθινάκης, εθελοντής, μέλος του «Ορίζοντα» και φωτογράφος μίλησε για την ημέρα, η οποία είναι αφιερωμένη στις οικογένειες, για το εργαστήριο, όπου τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν διάφορες κατασκευές, αλλά και το κομμάτι της φωτογράφισης.

Το ωράριο του Πασχαλινού bazaar είναι καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, το απόγευμα από τις 5 έως τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Θα διαρκέσει έως και το Μεγάλο Σάββατο, 15 Απριλίου.

Δείτε φωτογραφίες από το δημιουργικό εργαστήρι φωτογραφίας για παιδιά του «Ορίζοντα»:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook