Χανιά | Φιλανθρωπικό παζάρι από τους μαθητές και καθηγητές του ΓΕΛ Αλικιανού

χανιά-φιλανθρωπικό-παζάρι-από-τους-μα-1341999

Κίνηση ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης από το ΓΕΛ Αλικιανού Χανίων, το οποίο για άλλη μία χρονιά διοργανώνει χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι μαθητές με καθοδηγητές τους καθηγητές τους θα δημιουργήσουν χειροποίητες κατασκευές εμπνευσμένες από το κλίμα των Χριστουγέννων, παραδοσιακά γλυκά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα όπως τσικουδιά και μέλι.

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 12:00.

Η πρόσκληση:

«Το ΓΕΛ Αλικιανού Χανίων τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή του σε κοινωνικές δομές της πόλης μας που βοηθούν άτομα με προβλήματα υγείας και αναπηρίες.

Θεωρούμε ότι το σχολείο οφείλει και πρέπει να είναι ανοιχτό στην κοινωνία και να δημιουργεί σκεπτόμενους ανθρώπους με αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπο.

Την αφίσα επιμελήθηκε η μαθήτρια της Β Λυκείου, Λυδία Κοτρωνάκη, ενώ την μέρα του μπαζάρ θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά μέτρα λόγω της πανδημίας.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Κοκοτσάκη Ανδρονίκη, Ποντικάκη Ειρήνη, Κατερίνα Ρήγα.

Ο σύλλογος διδασκόντων αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την ιδέα με μεγάλη ευσυνειδησία. Με την ευκαιρία ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία, χαρά και αγάπη!!!»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook