Χανιά: Ευρήματα στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 11χρονη Ιωάννα – Τι προβληματίζει την αστυνομία

χανιά-ευρήματα-στο-σημείο-που-βρέθηκε-1228311

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της 11χρονης Ιωάννας στα Χανιά. Το απόγευμα το τελευταίο αντίο στο κορίτσι που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή. Η αστυνομία συμπληρώνει το παζλ της υπόθεσης…

Απαντήσεις στα αίτια της μοιραίας πτώσης, απο βράχια ύψους περίπου 20 μέτρων, στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, που στοίχισε τη ζωή στην 11χρονη Ιωάννα προσπαθούν να βρουν οι Αρχές. Οι πρώτες ενδείξεις τόσο από το σημείο της τραγωδίας όσο και οι πληροφορίες που φτάνουν στις τοπικές αστυνομικές Αρχές, φαίνεται τουλάχιστον για την ώρα, να αποκλείουν το σενάριο της εγκληματικης ενεργειας (Δείτε ΕΔΩ).

Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τους αρμόδιους αξιωματικούς είναι πως παρά το γεγονός ότι το κοριτσάκι έφυγε για βόλτα από το σπίτι του στις 20.00 το βραδυ της Τρίτης (25-05-2021), η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης. 15 ώρες μετά δηλαδή η μητέρα της μικρής Ιωάννας εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι η κόρη της αγνοούνταν.

Η 11χρονη που εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρή στην βραχώδη περιοχή (Δείτε ΕΔΩ) έφερε αρκετά τραύματα λόγω της σφοδρής πτώσης. Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο, πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκαν τα ακουστικά της Ιωάννας και μια σακούλα με φαγητό. Τα σενάρια που εξετάζονται απο την ΕΛΑΣ είναι αν η 11χρονη είχε κάποιο λόγο που την ώθησε να πέσει στο κενό ή αν πρόκειται για ενα τραγικό δυστυχημα που της στοίχισε τη ζωή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η μητέρα της, με την οποία ζούσε το κοριτσάκι, ήταν σε διάσταση με τον πατέρα της. Στην οικογένεια υπηρχαν καποια προβλήματα με τον πατέρα της Ιωάννας να είναι γνώριμος της αστυνομίας στην περιοχή. Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστικη εξέταση.

Οι τελευταίες στιγμές της 11χρονης

Στο βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, το μικρό κορίτσι φαίνεται να περπατάει μόνο του στον δρόμο προς τους Αγίους Αποστόλους και καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας επιχείρησης που βρίσκεται στην περιοχή.

Η ώρα είναι λίγο μετά τις 20:00 της Τρίτης και το κορίτσι κρατάει μια τσάντα σουπερμάρκετ.

Το τελευταίο αντίο

Σήμερα θα παιχτεί η τελευταία πράξη της τραγωδίας, με τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας.

Το κορίτσι που εντοπίστηκε χθες νεκρό μετά από ώρες που αναζητούνταν από τις αρχές πρόκειται να κηδευτεί σήμερα στο Μουζουρά Ακρωτηρίου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη μικρή Ιωάννα που χάθηκε τόσο άδικα.

newsit.gr

One thought on “Χανιά: Ευρήματα στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 11χρονη Ιωάννα – Τι προβληματίζει την αστυνομία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook