Χανιά | Ευχαριστήριο σε όσους συμμετείχαν στη λαϊκή συνέλευση για το σχέδιο πόλης στο Πασακάκι

χανιά-ευχαριστήριο-σε-όσους-συμμετεί-815416

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν στη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων, με θέμα την «Κύρωση της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλεως Πασακάκι-Χαρακιά» εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα Φορέων και κατοίκων της περιοχής.

Η ανακοίνωση:

“Η Επιτροπή Αγώνα Φορέων και κατοίκων της περιοχής Πασακακίου-Χαρακιάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθησαν στη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων που έλαβε χώρα την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 6μμ στο 1ο Δημοτικό Μουρνιών με θέμα την ‘Κύρωση της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλεως Πασακάκι-Χαρακιά’.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους υποψήφιους δημάρχους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, είτε με την φυσική τους παρουσία είτε δια των αντιπροσώπων τους, και συγκεκριμένα με αλφαβητική σειρά, τους ακόλουθους: Αγγελάκη Νάνσυ, Αρχοντάκη Γρηγόρη, Βάμβουκα Τάσο, Βουρλάκη Νίκο, Κεμεσίδη Μανώλη, Ρίζο Σεραφείμ και Σαρρή Γιάννη. Ευχαριστεί επίσης τους τέως δημάρχους κυρίους Πολιουδάκη Γεώργιο και Περάκη Ιωάννη, καθώς και τον αντιδήμαρχο Πουλιδάκη Γιώργο και τον δημοτικό σύμβουλο Ανδρεάδη Μανώλη, που παρευρέθησαν.

Θεωρούμε πως έγινε μία εποικοδομητική και πολιτισμένη συζήτηση. Επίσης θεωρούμε πως έγινε κατανοητό από όλους, μέσα από τις τοποθετήσεις τους, ότι η Κύρωση εφαρμογής του σχεδίου πόλεως Πασακακίου-Χαρακιάς είναι κάτι που έπρεπε να έχει ήδη πραγματοποιηθεί πριν πολλά χρόνια. Συνεπώς, είναι ανάγκη το θέμα αυτό να λυθεί άμεσα. Θετική κρίνουμε και την δέσμευση του Δημάρχου κυρίου Βάμβουκα, έστω και καθυστερημένα, να προκηρυχθεί στο άμεσο χρονικό διάστημα η θέση μελετητή που θα προχωρήσει έτσι την Τρίτη Πράξη Εφαρμογής του Σχεδίου Πόλεως Πασακακίου-Χαρακιάς (κύρωση).

Η Επιτροπή Αγώνα Φορέων και κατοίκων της περιοχής Πασακακίου-Χαρακιάς παραμένει σε επαγρύπνηση και περιμένει να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις που έδωσε.”

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook