Χανιά | Ευχαριστήριο μήνυμα του Χαράλαμπου Κουκιανάκη για τη διαχείριση της κακοκαιρίας στον Δήμο Αποκορώνου

Eυχαριστήριο μήνυμα απέστειλε για την διαχείριση της κακοκαιρίας “Ελπίδα” από τον Δήμο Αποκορώνου, ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Κουκιανάκης

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Κουκιανάκη

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς δημόσια όλους όσους εργάστηκαν αγόγγυστα και εφάρμοσαν το σχεδιασμό μας, για την αντιμετώπιση του έντονου καιρικού φαινομένου με την ονομασία ¨Ελπίδα”, που έπληξε το τετραήμερο το Δήμο μας.

Με την άριστη συνεργασία των κατά τόπους Αντιδημάρχων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, χειριστών μηχανημάτων έργων, υπηρεσιών, υπηρεσιακών παραγόντων, υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Αθητάκη Ιωάννη, πετύχαμε να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματα, διατηρώντας την ομαλή προσβασιμότητα προς τα χωριά μας και τις σταυλικές εγκαταστάσεις.

Συγχαίρω τους εργαζόμενους στα συνεργεία ύδρευσης, καθαριότητας και κατ’οίκον βοήθειας γιατί έφεραν εις πέρας την αποστολή τους κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης, την Αντιπεριφέρεια Χανίων για τη στήριξη και συνεργασία, τους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση Αποκορώνου” κ.κ. Μελισσάκη Νικήτα, Ζώη Σταύρο για το ενδιαφέρον τους και την ηθική τους συμπαράσταση.

Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας για την πλήρη συμμόρφωσή τους προς τις υποδείξεις των αρμοδίων, την κατανόηση και την υπομονή τους.

Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να εργάζεται προασπίζοντας το συμφέρον των Αποκορωνιωτών και του ευλογημένου αυτού τόπου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα καταφέραμε!!

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτος ευλογεί τα γένια του.Δεν πεφτει χιονι και δινει συγχαρητήρια.
    Εχετε πλακα που το οδικο σας δικτυο ειναι για τα πανηγυρια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ