Χανιά | Ευχαριστίες από το Δημόσιο ΙΕΚ για την αποκατάσταση των προβλημάτων

χανιά-ευχαριστίες-από-το-δημόσιο-ιεκ-γ-783279

Η διεύθυνση του Δημόσιου Ι.Ε.Κ Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Χανίων για την άμεση ανταπόκριση και την συμβολή του στην αποκατάσταση των υλικών ζημιών που υφίσταντο στο Σχολικό Συγκρότημα Ακρωτηρίου (πρώην Πολυκλαδικό).

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων κύριο Ευθυμίου Γιώργο και τα συνεργεία του τμήματος, για την άμεση αποκατάσταση ζημιάς στο προαύλιο του σχολείου.

Ακόμα ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Αντώνη Βαρδάκη και την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων για την συνεχή τους προσπάθεια να αποκαταστήσουν τις βλάβες στις οροφές των εργαστηρίων του Εργαστηριακού Κέντρου. Τα εργαστήρια μας, για λόγους βιοκλιματισμού και φυσικού φωτισμού κατασκευάστηκαν να φέρουν επάλληλες επικλινείς οροφές, και μεγάλες σειρές από φεγγίτες. Δυστυχώς τα υλικά κατασκευής μέσα στα χρόνια δεν δικαίωσαν τις σχεδιαστικές προθέσεις των αρχιτεκτόνων με αποτέλεσμα την εισροή των υδάτων στις αίθουσες διδασκαλίας και κατάρτισης. Σήμερα, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος, και παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, τα περισσότερα εργαστήρια είναι απόλυτα στεγανωμένα.

Εκκρεμεί η μόνωση της κεντρικής πτέρυγας η οποία έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι που οι πλάκες θα έχουν στεγνώσει και θα μπορούν να υποδεχθούν τα ενισχυτικά

σκυροδέματος και τη νέα μόνωση.

Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον προϊστάμενο του τμήματος Ηλεκτροφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης του Δήμου Χανίων, κύριο Γαβριήλ Μαρινάκη και τους ηλεκτρολόγους του Δήμου κύριο Γρηγόρη Γιουρμετάκη και κύριο Κωνσταντίνο Βρούβη για τις καθημερινές τους προσπάθειες να αποκαταστήσουν τον φωτισμό των εξωτερικών χώρων. Μετά από επιτόπιους έλεγχους από τον ίδιο τον προϊστάμενο κατά τις απογευματινές ώρες που λειτουργεί το Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων, το συνεργείο του τμήματος άμεσα ανέλαβε την

αποκατάσταση του φωτισμού στους ημιυπαίθριους και αύλειους χώρους του

ιδρύματος μας.

Με ελάχιστο προϋπολογισμό και εν μέσω των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου, ο οποίος απαιτούσε την πλήρη απασχόληση του περιορισμένου προσωπικού, οι ηλεκτρολόγοι παρέκαμψαν το πρόγραμμα τους, και μετά από επανειλημμένες επισκέψεις κατάφεραν να φωτοδοτήσουν το σύνολο των ημιυπαίθριων χώρων που χρησιμοποιεί το Δημόσιο ΙΕΚ και τα αθλητικά σωματεία.

Ακόμα προγραμματίζεται ο φωτισμός του τεράστιου αύλειου χώρου του σχολικού

συγκροτήματος έκτασης δύο στρεμμάτων ο οποίος θα είναι σταθερά φωτισμένος κατά τις βραδινές ώρες.

Όλους αυτούς τους ευχαριστούμε θερμά, καθώς και τους διευθυντές των συστεγαζόμενων σχολικών μονάδων, κύριο Σταύρο Κασσιμάτη διευθυντή του ΓΕΛ Ακρωτηρίου, κύριο Νεκτάριο Λιλικάκη διευθυντή του ΕΕΕΕΚ Χανίων, κύριο Γιώργο Ανδρεαδάκη διευθυντή του ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου, κύριο Πέτρο Καπούλα διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου Χανίων για την συναδελφικότητα τους, την αμέριστη συμπαράσταση, την βοήθεια, τις συμβουλές και τις καθημερινές τους προσπάθειες στο να αναδείξουν το σχολικό μας συγκρότημα σε μια κοιτίδα εκπαίδευσης και πολιτισμού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook