Χανιά | Εξορμήσεις στην ύπαιθρο από το ΚΚΕ – Πολιτικές εκδηλώσεις

χανιά-εξορμήσεις-στην-ύπαιθρο-από-το-κ-1472105

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ οργανώνει το επόμενο διάστημα πολύμορφη πολιτική δραστηριότητα στη Ύπαιθρο των Χανίων.

Το ΚΚΕ απευθύνεται στους βιοπαλαιστές αγρότες του Νομού μας, σε όλους αυτούς που πλήττονται από το νέο κύμα ακρίβειας που τσακίζει το εισόδημα τους. Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία κατέρριψε τον μύθο της ανταγωνιστικότητας, των πλεονεκτημάτων της παγκόσμιας αγοράς και έκανε περισσότερο εμφανή την υπονόμευση των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας για επάρκεια σε μια σειρά προϊόντα. Τώρα είναι η ώρα να καταδικαστούν όλα τα αστικά κόμματα που με την πολιτική που ακολούθησαν, ευθύνονται για αυτήν την κατάσταση. Να δοθεί μήνυμα σε όσους στήριξαν την πολιτική της ΕΕ, της ΚΑΠ, στο όνομα της οποίας θυσιάστηκε η αγροτική παραγωγή.

Τώρα είναι η ώρα όλο και περισσότεροι αγρότες και κτηνοτρόφοι να βγάλουν συμπεράσματα, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά και διαθέτει όλες του τις δυνάμεις για να οργανώσει ο λαός την αντεπίθεσή του, να βάλουν οι άνθρωποι του μόχθου τη δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις.

Στα πλαίσια αυτά η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ οργανώνει το επόμενο διάστημα τις εξής περιοδείες:

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 7:30 στα χωριά Κακόπετρος, Φωτακάδο, Παλιά Ρούματα, με επικεφαλής τον Νεκτάριο Μπομπολάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 7:30 στα χωριά Γεράνι, Μόδι, Ταυρωνίτης με επικεφαλής τον Μπυρουράκη Μανώλη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 29 Ιονίου στις 7:30 στα χωριά Βρύσες, Αλίκαμπος , Μπρόσνερο, Βαφές, με επικεφαλής τον Νικήτα Μελισσάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Χανίων και Δημοτικό Σύμβουλο Αποκόρωνα με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα Τοπόλια και στο Στόμιο Κισσάμου, όπου ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης θα συναντηθεί με φορείς της περιοχής που διεκδικούν την υλοποίηση του έργου της παράκαμψης στην Εθνική οδό στα Τοπόλια και τους φορείς που εναντιώνονται στην δημιουργία Γυψορυχείου στο Στόμιο.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με σύσκεψη στην Κουντούρα, στο Ενοριακό κέντρο Κουντούρας στις 8μ.μ. Στη σύσκεψη ο βουλευτής του ΚΚΕ θα συναντηθεί με φορείς των αγροτών της περιοχής.

Κεντρικός σταθμός της πολιτικής δραστηριότητας της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ είναι η εκδήλωση που οργανώνεται την Τρίτη 28 Ιουνίου στην πλατεία Βουκολιών στις 8:30 μ.μ με τίτλο: «Στη συμπόρευση με το ΚΚΕ, η διέξοδος για τον βιοπαλαιστή αγρότη μακριά από πολέμους, ακρίβεια , ανασφάλεια!» Ομιλητής θα είναι ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της Κ.Ε του ΚΚΕ.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Εξορμήσεις στην ύπαιθρο από το ΚΚΕ – Πολιτικές εκδηλώσεις

  1. Ελπίζω πως η αφίσα του ΚΚΕ δεν θα επικολληθεί όπως συνηθίζεται τελευταία ακόμη και σε δέντρα (βλ. Μαθητικό Φεστιβάλ ΚΝΕ), σε δημόσια και δημοτικά κτήρια, κολώνες, ΚΑΦΑΟ, στάσεις λεωφορείων κ.α. και μάλιστα με χρήση κόλλας, ώστε η φθορά να είναι μη επιδιορθώσιμη, να προκαλείται δηλαδή μέγιστη βλάβη στην τοπική κοινωνία.

    Μην αυταπατάστε, πιστεύοντας ότι αρκεί η «Επιτροπή Ποιότητας Ζωής» του Δήμου Πλατανιά ή του Δήμου Κισσάμου να λάβει Αποφάσεις όμοιες με τις Αποφάσεις 72/2022 και 80/2022 της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής» του Δήμου Χανίων, σύμφωνα με τις οποίες οι βανδαλισμοί με αφισοκόλληση και μάλιστα με χρήση κόλλας οπουδήποτε επιτρέπονται εφόσον αφορούν «την προώθηση εκδηλώσεων», βάση των σχετικών Διατάξεων και Αποφάσεων για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών.

    Μην ξεχνάτε πως το «Μοντέλο αντιμετώπισης του προβλήματος των γκράφιτι», που δικαιωματικά ασχολείται και με την αφισοκόλληση, δεν περιορίζεται χωρικά μόνο στην πόλη των Χανίων. Η παρέμβασή του, γίνεται αντιληπτή μετά 2 μήνες περίπου, ενώ φέρνει ξανά στη δημοσιότητα το θέμα της διενεργηθείσας αφισοκόλλησης μετά 2-3 χρόνια περίπου.

    Άλλωστε και τα Στρατάκια αυτό λένε για το «Μοντέλο»: Φίλος και εχθρός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook