Χανιά | Έξοδος στην Ευρώπη για το πινγκ πονγκ της Αντισφαίρισης

χανιά-έξοδος-στην-ευρώπη-για-το-πινγκ-936059

Εκτός από το μπάσκετ, ο ΟΑΧ φαίνεται ότι μπορεί να εκπροσωπείται τη νέα περίοδο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ)!

Ειδικότερα, η φετινή ομάδα, την οποία αποτελούν οι Αντώνης Μαλινάκης, Δημήτρης Κορδούτης και Νίκος Αντωνιάδης, κατάφερε με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της -μιας και έδωσε το Σάββατο τα τελευταία της παιχνίδια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας- να σφραγίσει την 4η θέση στη βαθμολογία της Α1, η οποία ισοδυναμεί με έξοδο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του Ettu Cup για τη νέα σεζόν!

Πρόκειται, αν μη τι άλλο, για μια σημαντική στιγμή, για ένα σπουδαίο γεγονός για τον ιστορικό, Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, για τον οποίο μένει ν’ αποδειχθεί στην πορεία του χρόνου εάν θα αποδεχθεί αυτή την πρόκληση, καθώς είναι γεγονός ότι θα εξαρτηθεί από το οικονομικό.

Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΟΑΧ έχει ξαναβρεθεί άλλες δύο φορές στην Ευρώπη, σχεδόν τα 20 χρόνια που συμμετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Α1, μιας και οι προηγούμενες ήταν το 2005 και το 2009.

Σίγουρα, είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για το χανιώτικο αθλητισμό, σε μια στιγμή που κορυφώνεται και η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου να ολοκληρώσει τη φετινή χρονιά με επιτυχία, εξασφαλίζοντας μια θέση που θα της προσφέρει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Euro Cup…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook