Χανιά | Έξω φρενών ο Σημανδηράκης με τον Αυγενάκη – «Έχουν βαλτώσει και τα δύο κολυμβητήρια» | Video

χανιά-έξω-φρενών-ο-σημανδηράκης-με-τον-1575637

Σαφείς αιχμές κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, άφησε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, με αφορμή την κατάσταση σε σχέση με την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων και την ανυπαρξία εξελίξεων για το κολυμβητήριο του Ακρωτηρίου.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι ουσιαστικά δεν έχει προχωρήσει τίποτα και επέκρινε γι’ αυτό τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού:

«Στις διεκδικήσεις για το κολυμβητήριο του Ακρωτηρίου η υπόθεση φαίνεται πως έχει βαλτώσει και αναμένουμε τις απαντήσεις – αν όχι εξηγήσεις – από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει.

Αναμένουμε επίσης με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αν και δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του δήμου Χανίων, την εξέλιξη της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου στη Ν. Χώρα. Βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ευελιξία, δεν υπάρχει η απαιτούμενη αποτελεσματικότητα για θέμα που αφορούν χιλιάδες Χανιώτες. »

Ο κ. Σημανδηράκης επανέφερε και την πρόταση που είχε ξανακάνει δημόσια, ότι ο δήμος Χανίων επιθυμεί να αναλάβει τη διαχείριση ή και τη δημιουργία ακόμα του αθλητικού κέντρου στην περιοχή:

«Και οι δύο υποθέσεις των κολυμβητηρίων θεωρούμε ότι έχουν βαλτώσει και παρακαλώ για τη διάψευση, αν δεν είναι έτσι. Μακάρι να δούμε πρόοδο και στα δύο έργα: στη Ν. Χώρα να ξεκινήσει η υλοποίηση της μελέτης που είχε παρουσιαστεί και στο Ακρωτήρι να δοθεί η ευκαιρία στον δήμο να αναλάβει τη διαχείριση αλλά ακόμα και την αποπεράτωση αυτού του μεγάλου έργου».

Οι δηλώσεις έγιναν στο περιθώριο υπογραφής σύμβασης μελέτης κατασκευής αθλητικού πολυκέντρου στις Στέρνες (Δείτε ΕΔΩ).

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Έξω φρενών ο Σημανδηράκης με τον Αυγενάκη – «Έχουν βαλτώσει και τα δύο κολυμβητήρια» | Video

  1. Εαν το έργο αφορούσε τον νομό Ηρακλείου τώρα θα το είχαν τελειώσει. Είναι γνωστή η εμπάθεια του κ.Αυγενάκη με τα Χανιά. Δήμαρχε να ξεσηκώσεις και τους δικούς μας πολιτικούς να κανουν κάτι. ας αφήσουν τα πιλάφια και να πιέσουν και αυτοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook