Χανιά | Εξηγήσεις ζητάει ο Νίκος Καλογερής για καθιζήσεις στην Εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου

χανιά-εξηγήσεις-ζητάει-ο-νίκος-καλογε-950535

Εξηγήσεις ζητάει ο Αντιπεριφερεριάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, από τους αναδόχους του έργου τοποθέτησης του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Πελοποννήσου, σχετικά με καθιζήσεις που παρουσιάστηκαν σε σημεία της Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου, και συγκεκριμένα σε θέσεις φρεατίων.

Όπως σημειώβεται σε σχετική ανακοίνωση, «με βάση τις εξηγήσεις που δόθηκαν, προκύπτει ότι πρόκειται για τοπική μικρή καθίζηση πέριξ πέντε (5) φρεατίων, λόγω του ότι οι συγκεκριμένες εργασίες συνέπεσαν με την κακοκαιρία «ΙΑΝΟΣ» και συνεπώς δεν οφείλονται σε κακοτεχνία. Οι θέσεις καθίζησης σημάνθηκαν καταλλήλως ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα και πρόκειται να αποκατασταθούν άμεσα, καθώς αναμενόταν η σχετική αδειοδότηση, -η οποία και λήφθηκε ήδη από 4/11/2020- και πλέον το έργο θα παραδοθεί σύντομα στο σύνολο του χωρίς κακοτεχνίες και ελλείψεις.

Η Αντιπεριφέρεια Χανίων, συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των εργασιών του σημαντικού αυτού έργου, προσπαθώντας να μειώσει στο μέτρο του δυνατού την ταλαιπωρία των πολιτών και συμβάλλοντας ταυτόχρονα (όπου αυτό είναι εφικτό) στην γρήγορη και ασφαλή υλοποίησή του.»

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Εξηγήσεις ζητάει ο Νίκος Καλογερής για καθιζήσεις στην Εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου

  1. Καλα θα κανει ο καλογερης να ρωτησει και τους ντοπιους εργολαβους, τα δικα μας παιδια, για ποιο λογο οι χανιωτικοι δρομοι ειναι οι χειροτεροι μακραν. Ακομοι κ οι καινουργιοστρωμενοι ειναι σε κακα χαλια κ δεν ανοίγει μυτη. Ας τους συγκρινουμε με οποιαδηππτε πολη… Παντως απο οσο εχω δει μια χαρα δουλεια κανανε στον αγωγο, αλλα στις υπολοιπες ασφαλτοστρωσεις αστα να πανε. Με την πρωτη βροχη αχρηστα ολα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook