Χανιά | Εξαιρετικά αποτελέσματα για το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΕΛΜΕΠΑ

χανιά-εξαιρετικά-αποτελέσματα-για-το-1273434

Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει ως ένα από τα πιο ελκυστικά περιφερειακά πανεπιστημιακά τμήματα, το τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΕΛΜΕΠΑ στα Χανιά, ο πρόεδρος του τμήματος, Ιωάννης Χατζάκης. Ο κ. Χατζάκης καλωσορίζει επίσης τους νεοεισαχθέντες, ο πρώτος των οποίων μάλιστα συγκέντρωσε πάνω από 17.000 μόρια:

«Η σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια ανέδειξε το πολύ καλό και ιστορικό Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΕΛΜΕΠΑ στα ΧΑΝΙΑ σε ένα από τα πιο ελκυστικά και αναγνωρίσιμα από τους υποψήφιους περιφερειακά – νησιωτικά 5ετή πανεπιστημιακά Τμήματα, με 100% απορρόφηση των προσφερόμενων θέσεων σε ημερήσια ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, 37% αύξηση της βάσης εισαγωγής σε σχέση με το 2020, βάση εισαγωγής μεγαλύτερη από την ΕΒΕ, βαθμολογία 1ου εισακτέου με περισσότερα από 17.000 μόρια, και 103 εισακτέους να το έχουν δηλώσει ως πρώτη επιλογή.

Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΕΛΜΕΠΑ στα Χανιά καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές του, συνεχίζοντας την 60ετή εμβληματική προσφορά του στην πόλη των Χανίων, στην Περιφέρεια Κρήτης και στην Ελληνική Κοινωνία, παράγοντας τους καλύτερους Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς και επιδιώκοντας την αριστεία σε όλα τα επίπεδα.»

Δείτε παρακάτω όλες τις βάσεις στο ΕΛΜΕΠΑ:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook