Χανιά | Έβγαλαν όπλο σε στρατιωτικό και απείλησαν την οικογένειά του – Πρωτοφανείς καταστάσεις έξω από το αστυνομικό Μέγαρο | Photos

χανιά-έβγαλαν-όπλο-σε-στρατιωτικό-και-918452

Πρωτοφανείς καταστάσεις εκτυλίσσονται από το βράδυ της Τετάρτης έξω από το Μέγαρο της Αστυνομίας Χανίων…

Μια οικογένεια με δύο παιδάκια 5 και 8 χρονών, θύματα του ενοικιοστασίου, έχουν «κατασκηνώσει» με λιγοστά προσωπικά είδη (μαξιλάρι, κουβέρτα, ρούχα) και λίγα τρόφιμα στο παγκάκι έξω από την Αστυνομία και προτίθενται να περάσουν το βράδυ τους εκεί, καθώς όπως επισημαίνουν απελπισμένοι η αστυνομία δεν μπορεί να τους προστατέψει, από τον γιο της σπιτονοικοκυράς του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Συγκεκριμένα όπως ισχυρίστηκε στο zarpanews.gr o πατέρας, στρατιωτικός στο επάγγελμα, που ζει εδώ και καιρό ένα δράμα, το μεσημέρι της Τρίτης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και νοσηλεύτηκε για μια μέρα στο Νοσοκομείο. Παράλληλα ο γιος της σπιτονοικοκυράς του, όπως έχει καταθέσει σε μήνυση εναντίον του o πατέρας των δύο παιδιών, τον απείλησε με όπλο λέγοντας του » αν δεν φύγεις από το σπίτι θα πάθουν κακό τα παιδιά σου».Η ιστορία αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν μήνα, καθώς σύμφωνα με όσα δηλώνει ο πατέρας, «ενώ τα νοίκια πληρώνονταν κανονικά, μας είπανε ότι θα γίνει ξαφνική αύξηση και αν δεν δεχτούμε θα πρέπει να φύγουμε τις επόμενες ώρες από το σπίτι, το οποίο βάσει συμβολαίου δεν μπορεί να γίνει…»

Κατόπιν σύστασης της δικηγόρου της οικογένειας, όπως ισχυρίζεται ο 38χρονος στρατιωτικός, πλήρωσε το συμφωνηθέν νοίκι μέσω Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ώστε να μην μπορεί να αμφισβητηθεί η πληρωμή, κάτι που εκνεύρισε έντονα την ιδιοκτήτρια και το γιο της. Στη συνέχεια, έπειτα από πολλές επισκέψεις στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν μήνυση, όπου η αστυνομία ήταν απασχολημένη, κατάφεραν να πάνε στον Εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε εγγράφως να γίνει σύσταση.Πηγαίνοντας στο σπίτι της όμως στη Χαλέπα, η οικογένεια βρήκε κλειδωμένο στο πάρκινγκ το αυτοκίνητό της, το οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα στο ίδιο σημείο, και τότε κλήθηκε η αστυνομία να καταγράψει το συμβάν, όπως κι έγινε.

Χθες ο 38χρονος , πηγαίνοντας να μιλήσει στην σπιτονοικοκυρά, εξυβρίστηκε, ενώ κατεβάινοντας τα σκαλιά, απειλήθηκε από το γιο της τόσο προφορικά, όσο και με όπλο.  «Κατέβηκα στο αμάξι να ηρεμήσω και άνοιξα το παράθυρο να πάρω αέρα και τότε ήρθε ο γιος της σπιτονοικοκυράς και με γρονθοκόπησε από το ανοιχτό παράθυρο, στο πρόσωπο και στην πλάτη. Κάλεσα την αστυνομία, ήρθε στο σπίτι, αλλά παρόλο που η σπιτονοικοκοιρά μου ήταν εκεί δεν έγινε καμία σύλληψη, ενώ ο γιος της για να γλυτώσει το αυτόφωρο, πρόλαβε και έφυγε». Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο για μία μέρα, κατέθεσα μήνυση και μέσα από το νοσοκομείο, αλλά και πάλι δεν έγινε κάποια κίνηση από την πλευρά της αστυνομίας. Σήμερα πήγαμε σπίτι και μας είχαν κλείσει και το νερό, το οποίο είναι στο όνομά μας… Είμαστε μια οικογένεια με δυο μικρά παιδάκια και κινδυνεύουμε να μείνουμε στο σπίτι που πληρώνουμε κανονικά…» τόνισε στο zarpanews.gr ο στρατιωτικός που έχει φτάσει «στο αμήν» και περιμένει να πάει 12 η ώρα για να υποβάλλει νέα μήνυση, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφόρου, μπας και βρει επιτέλους το δίκιο του!Από την πλευρά της Αστυνομίας πάντως, ο αξιωματικός υπηρεσίας, που είναι ενήμερος για το συμβάν, γνωστοποίησε στο zarpanews.gr πως γίνονται έρευνες για τη σύλληψη του γιου της σπιτονοικοκυράς.

zarpanews.gr

23 thoughts on “Χανιά | Έβγαλαν όπλο σε στρατιωτικό και απείλησαν την οικογένειά του – Πρωτοφανείς καταστάσεις έξω από το αστυνομικό Μέγαρο | Photos

  1. Σαφώς και δεν είναι «αυτοί» οι άνθρωποι του τόπου μου (μας)…. γι αυτό και έμεινα άφωνος… Έχουν αλλάξει τα πάντα στις μέρες μας, αντί λόγω της κρίσης που ακόμα βιώνουμε να γίνουμε πιο «άνθρωποι» εμείς διαλέγουμε το αντίθετο… Κρίμα κυρίως για τις παιδικές ψυχούλες….

    1. Τώρα αυτό το λες για να το ακούσουν οι Χανιώτες,ή το λες για εμάς τους υπόλοιπους ανά την Ελλάδα;
      Γιατί αν το λες για εσάς τους Χανιώτες , μόνο σαν αστείο θα ακούγεται…..αν το λες για εμάς τους υπόλοιπους τότε μπορεί κάποιοι που δεν γνωρίζουν ,να σε πιστέψουν…..

    2. Είμαι κοντά στα 50. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά των Κρητικών που μας «διαφοροποιούσαν» με θετικό πρόσημο έναντι άλλων, στα μάτια των άλλων, τέλειωσαν οριστικά στη γενιά του παππού μου ο οποίος αν ζούσε τώρα θα ήταν πολύ πάνω από 100 χρονών. Όλη αυτή η καλοσύνη, η πραγματική και ανιδιοτελής φιλοξενία, η καθαρότητα στο βλέμμα, η μεγαλειώδης απλότητα και πολλά άλλα, τελείωσαν οριστικά. Το μόνο που έχει απομείνει από αυτούς είναι κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις μέσα στο σημερινό βούρκο. Η τοπική κοινωνία εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε ΠΟΛΥ βαθιά κρίση αξιών. Ποτέ δεν είχαμε οικονομική κρίση. Οικονομική κρίση είχε η γενιά των παππούδων μας που γεννήθηκε, μεγάλωσε και πέθανε μέσα στην πραγματική φτώχεια. Μια πραγματική φτώχεια που όμως καταπολεμήθηκε με αλληλεγγύη και εκείνη η γενιά, πολύ φτωχότερη από εμάς, είχε καταφέρει να έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι της διότι ο ένας βοηθούσε τον άλλο και έτσι εξάλλου χτίστηκαν τα περισσότερα σπίτια που σήμερα δυστυχώς παραπαίουν στα χωριά. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη σε αυτούς τους ανθρώπους και κυρίως στα μικρά παιδιά ως Κρητικός γιατί πλέον δεν ομαδοποιούμαι βάσει του συγκεκριμένου παρανομαστή και εδώ και πολλά χρόνια δεν θέλω να αισθάνομαι Κρητικός. Κάτι που παλαιότερα με προσδιόριζε εν μέρη και με γέμιζε με πολύ περηφάνια, πλέον αποτελεί ανάμνηση και μόνο. Θα ήθελα να ζητήσω όμως συγνώμη από αυτά τα 2 παιδάκια για την κατάντια της ανθρώπινης φύσης. Όλα εμπορευματοποιήθηκαν, το χρήμα και το κυνήγι του ελλείψει παιδείας διαβρώνει όσο τίποτα άλλο αφού προσδίδει μία λανθάνουσα αίσθηση ισχύος έναντι των μη εχόντων. Όπως είχα διαβάσει κάποτε σε ένα άρθρο καταντήσαμε «τουριστοκαβαλημένο» τσίρκο γεμάτο γραφικούς χαρακτήρες που έχει πλέον καταντήσει επικίνδυνο και αυτοκαταστροφικό. Μια κατάντια για την οποία φταίμε μόνο εμείς: Έλλειψη παιδείας, ανύπαρκτος σεβασμός, παραβατικότητα πολλών μορφών, πεισματική εσωστρέφεια και τοπικισμός, ωραιοπάθεια, εγωπάθεια, νεοπλουτισμός και πλήρης παράφραση των αξιών παλαιότερων γενεών με διαβατήριο ευρείας αποδοχής την «παράδοση», τη θρησκεία και λοιπά επιχρυσωμένα χάπια.

  2. ο αστυνομικος διευθυντης χανιων τι λεει για ολα αυτα?
    προφανως υπαρχει επικρατηση της ανομιας.σε ολα τα επιπεδα στην πολη. ναρκωτικα, νυχτα, εκβιασμοί, όπλα, περιστατικα βίας.

  3. Ενώ εάν ο Στρατιωτικός είχε πράξει ομοίως, εάν είχε ανταποδώσει τις ύβρεις, τις απειλές, τα ουρλιαχτά, την χειροδικία, τότε ούτος θα ήτο εντός της μπουζού αυτόφωρον, καθ’ ότιν η τρελλόγρια και το ζώον ο ανισόρροπος υιός της θα κλαψούριζαν εις τας αρχάς με επιχειρηματολογίαν επιστήμονος. Ομοίως πράττουν όλοι με συμπεριφορά σχιζοφρενούς. Ας αναλάβει ψυχίατρος. Επίσης να αναλάβει όλες τις ζουρλόγριες

  4. Μπράβο στην Κριτική φιλοξενία!!!!!!!!! Να την χαίρεστε!!!!!!!! Ένα χρόνο πριν έζησα και ο ίδιος με την έγκυο σύζυγό μου κάτι αντίστοιχο με τον συνάδελφο στην Κρήτη. Κρίμα γιατί επιλέγουμε να ζήσουμε στον τόπο σας τον οποίο και αγαπάμε και σεβόμαστε, σε αντίθεση με τους παλικαράδες σας.

  5. O τουρισμός είναι ευχή και κατάρα.
    Δυστυχώς τα Χανιά είναι μια εχθρική πόλη για μια νεοσύστατη οικογένεια.
    Τα νοίκια πλέον είναι δυσβάστακτα για μια μέση ελληνική οικογένεια.
    Πληρώνουμε τις συνέπειες του airbnb κ.λ.π.
    Χρήστος Δ.

  6. δυστυχώς με τους νόμους των τελευταίων ετών,ένας στρατιωτικός που προσβάλλεται η χειροδικείτε είναι υποχρεωμένος να τα αποδεχτεί η να αποχωρήσει χωρίς να χειροδικήσει ο ίδιος για να μην βρει και μπελά από την υπηρεσία του. όσο για την «κρητική» υπερηφάνεια αυτή έχει χαθεί εδώ και χρόνια στους ψευτοπαλικαράδες με τα μαύρα πουκάμισα τα 4χ4 με το φιμέ,την οπλοκατοχή,τα ναρκωτικά,τα ψευτονταηλίκια (μαγκιά κλανιά και κ@λος φινιστρίνι) σε σημείο που πολλές φορές να ντρέπομαι που είμαι κρητικός!!!!

  7. Γιάε! Επαε μρε είναι ΓΚρήτη και έτσα λύνομε τσι διαφορές μας εμείς οι καλά καλοί λέβεντες άντρες απου κατέμε να κουλαντρίζομε τα σίντερα. Ανε δεν αρέσει στσι αναμαζωξιάρηδες ή ανε δε μπορούνε να ναι σαν εμάς καλά καλοί άντρες να τα μαζόξουνε ντελόγο και να γαήρουνε από κεια που ρθανε! Και ούλοι οι γιάλλοι επαε μέσα οι κακουδέρικοι προδότες απου μιλούνε άσκημα για τον ευλοημένο ετούτονε ντόπο που τσ’ ανάθρεψε, καλιά ντονε μρε να φύγουνε νύχτα. Κρήτη μου όμορφο νησί κλειδί του παραδείσου! Εδά πρέπει να γκάψω γιάντα έχω να πάω να κάμω μιαν αρτοπλασία στο πολιούχο μρε του νησιού μας τον Άγιο Δία το Φιλοξένιο απού του χω τάμα (μεγάλη η χάρη ντου). Αλλά μην αρχίνιξετε να μιλείτε πάλι άσκημα για μας και το ντόπο μας γιάντα σας εθωρώ, και…

    Μάθια, ΜΑΘΙΑ, έχω και θωρώ,
    Κουμπγιούτερ, ΚΟΥΜΠΓΙΟΥΤΕΡ, κι υπολογίζω,
    και ομπρός στη λεβεδιά του τόπου μου,
    πράμα δε λογίζω!

    Και μιαν ακόμης μαντινάδα για τον πολιούχο του παραδείσου:

    Μιτάτο έχω στη γκορφή,
    Στα όρη, εκιά πάνω,
    Στο Εαρ-Μπι-Δε-Μπι μρε το ‘βαλα, και,
    KAI, έχνη θα φιλοξενώ ώστε να ποθάνω!!!

    1. όμορφος τόπος άσχημοι και κακοί άνθρωποι,όσο για τα σίδερα που κουλαντρίζεις είμαι σίγουρος ότι χωρίς αυτά δεν βγαίνεις από το σπίτι σου γιατί είσαι ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ όπως και όλοι όσου τα κουβαλάνε γιατί άμα έχεις τα καρύδια να γεμίσεις το σώβρακο δεν ψάχνεις το σίδερο να στο γεμίσει!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook