Χανιά | Έβαλε φωτιά για να καεί μεσα στο σπίτι του! Το σοκαριστικό παρασκήνιο της φωτιάς που ξέσπασε στην Παλιά Πόλη

Ένας καβγάς φέρεται να βρίσκεται πίσω από την ξαφνική φωτιά που ξέσπασε στην Παλιά Πόλη των Χανίων το βράδυ της Παρασκευής (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ένας Καναδός, μετά από ένταση με την επίσης Καναδή σύντροφό του, κλειδαμπαρώθηκε και έβαλε φωτιά στο σπίτι, ενώ έπειτα προσπάθησε να πηδήξει από το μπαλκόνι.

Ο άνδρας, άνω των 50 έτων, κρατείται πλέον από την αστυνομία, που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο, χωρίς να έχει κάνει κακό στον εαυτό του, όμως αυτή την ώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο επικαλούμενος αναπνευστικό πρόβλημα.

zarpanews.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς πολλά παρτάλια εγχώρια και αλλοδαπά έχουν εγκατασταθεί στα Χανιά και κάνουν ότι θέλουν…Οι δε ντόπιοι μπρός στην κονσόλα τω ενοικίων “μαύρα”συνήθως κάνουν τα στραβά μάτια σε πολλά…Και έχουν και μια δεξαμενή πετρελαίου για ξεκάρφωμα στήσει στην ταράτσα βόμβα έτοιμη να εκραγεί συνήθως παράνομα κτισμένη πάνω σε κανένα άλλου ιδιοκτήτη την μεσοτοιχία….Τι κι αν κάνει αυτός καταγγελίες για την παράνομη δεξαμενή του γείτονα σε πολεοδομία και λοιπούς? Και που βγαίνει παράνομη??? Το σχετικό λάδωμα(!) τα καλύπτει όλα!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ