Χανιά | Έτοιμος ο νέος ξενώνας του «Ορίζοντα» – Αναζητούνται… νονοί για τα δωμάτια | Photo

χανιά-έτοιμος-ο-νέος-ξενώνας-του-ορίζ-989076

Έτοιμος να φιλοξενήσει οικογένειες παιδιών και ενηλίκων, που πάσχουν από καρκίνο και πρέπει να διαμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εν όψει χημειοθεραπειών, ακτινοθεραπειών, μεταμοσχεύσεων και χειρουργικών επεμβάσεων, είναι πλέον ο νέος ξενώνας του «Ορίζοντα» και ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης αναζητά… νονούς για τα δωμάτια του ξενώνα.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σύλλογος «Ορίζοντας», που μεταξύ άλλων εκφράζει αναφέρει τα εξής:

«Mε μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι είναι έτοιμος ο νέος ξενώνας του «Ορίζοντα» και σύντομα θα αρχίσει να φιλοξενεί οικογένειες παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο και πρέπει να διαμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εν όψει χημειοθεραπειών, ακτινοθεραπειών, μεταμοσχεύσεων και χειρουργικών επεμβάσεων.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη συμβολή σας στη δημιουργία του ξενώνα μας, την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του ξενώνα και θέλοντας να μοιραστούμε μαζί σας την χαρά της προσφοράς σας, θα θέλαμε τη βοήθειά σας για την ονομασία των δωματίων που θα φιλοξενούν τους ασθενείς μας.

Ο ξενώνας αποτελείται από τέσσερα αυτόνομα δωμάτια και θα θέλαμε να μας στείλετε τις προτάσεις σας (4 προτεινόμενα ονόματα ίδιου φάσματος) στο email: [email protected]».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook