Χανιά | Έστησαν σκηνές οι υγειονομικοί στο νοσοκομείο – «Έχουμε φτάσει στα όρια μας»

χανιά-έστησαν-σκηνές-οι-υγειονομικοί-1311349

Σκηνές έστησαν στην είσοδο του Γενικού Νοσκομείου Χανίων οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί οι οποίοι από τον Σεπτέμβριο έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας.

Όπως δήλωσε στο zarpanews.gr o πρόεδρος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων κ. Βαρδής Γεωργιακάκης, οι εναπομείναντες εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «έχουν φτάσει πια στα όριά τους».

Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση των υγειονομικών, καθώς η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι ασφυκτική και όσοι έχουν μείνει πίσω δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, ψάχνουμε προσωπικό και δε βρίσκουμε από τις λίστες, θέλουν στρατιώτες εκτός μάχης;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιακάκης.

Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο Χανίων έχουν τεθεί σε αναστολή 85 υγειονομικοί, οι οποίοι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν μέχρι να επιστρέψουν στις εργασίες τους με πολλούς από αυτούς να είναι διατεθειμένοι να διανυκτερεύσουν στο σημείο. zarpanews.gr

13 thoughts on “Χανιά | Έστησαν σκηνές οι υγειονομικοί στο νοσοκομείο – «Έχουμε φτάσει στα όρια μας»

  1. ο στρατιωτης στη μαχη δε παει ακαλυπτος….μην διαβαζω αηδιες , επισης ξερετε ποσοι φερνουν φαγητο σπιτι τους με 1002 δουλειες , καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη , αφου δε μπορουν με ασφαλεια πλεον αφου εχουμε εμβολιο για τους ιδιους πανω απο ολα ωστε να προσφερουν τα μεγιστα και για τους ασθενεις τους μετεπειτα , τοτε δυστυχως στη μαχη δε μπορουν να προσφερουν!

    1. Εσυ εισαι αυτος που περυσι τους χειροκροτουσες. περισυ..Τρολακι του Φασιστα υπουργου υγειας και του γεωργιαδη…σε ποσα και ποσα σαιτ γραφεις ε πουλημενο τρολ τα ιδια και τα ιδια…ου να χαθεις…

  2. Έχω μια απορία, γιατί το εμβόλιο είναι δωρεάν το Ράπιντ τεστ αντίστοιχα δεν είναι? Μας ενδιαφέρει πραγματικά η προστασία της κοινωνίας?
    Έχουμε πράγματι δημοκρατία?

  3. Νομίζω πως δεν είναι σωστό να ζητούν πιστοποιητικό εμβολιασμού για καρκινοπαθη όταν πάει για την χημειοθεραπεια του και οι υγεινομικοι να είναι ανεμβολιαστοι.Μου συνεβει την περασμένη εβδομάδα.Αυτα….

  4. και τωρα τους χειροκροταμε αλλα λυπουμαστε ιδιαιτερως για μια σταση που δεν εχει καμια λογικη!

    ….τα ραπιντ πληρωνονται αλλα δεν υπαρχουν λεφτοδεντρα ξερεις! Αν πληρωνες ή ειναι δωρεαν ειναι το θεμα? Αυτο εχετε καταλαβει!

  5. εσεις ειστε αυτοι , οχι του δημοσιου βεβαια , μην βλεπω εικονες που δεν εχουν θεση σημερα…….που λεγατε αντε να βγει το εμβολιο που πραγματικα δεν ειχατε εργασια , και ειχαν ολοι επιδοματα….και τωρα που ειστε εσεις ολοι να εμβολιαστειτε? εεε?? Λοιπον αντε γεια….και περαστικα@!!!

  6. Δεν καταλαβαινω γιατι ατομα που
    Πληρωνονται απο το κρατος και μαλιστα ζουν μεσα στις ασθενειες , δεν εμβολιαζονται! Εμεις στον τουρισμο και στην εστιαση , που δεν μας πληρωνει το κρατος , αναγκαστηκαμε να εμβολιαστουμε, γιατι; Γιατι μας απειλεισε η κυβερνηση πως αν κλειναμε οι ανεμβολιαστοι δεν θα πληρωνομασταν !! Ουτε ταμειο ανεργιας δεν θα μπαιναμεε . Δικαιο ; ΟΧΙ. Αντε λοιπον να εμβολιαστειτε , κι αφηστε τις αηδιες που ξερετε. Αλλιως πηγαινετε σπιτι σας και θα ερθουμε εμεις ιι εμβολισμενοι να δουλεψουμε για το κρατος.

    1. γιατι αυτοι κατι παραπανω καταλαβαινουν απο εσενα, γιατι ειναι θεμα δημοκρατιας και ελευθεριας (που να καταλαβει το μυαλουδακι σου αυτες τις εννοιες μονο να κρατας το σημαιακι στην παρελασι ξερεις βλαμμενε) και γιατι εσυ εισαι ενα απλο ζωακι που σκυβει και κανει οτι του πουνε. αντε τραβα τωρα για την τριτη πρεζα, ζωον. Εκανες την δουλειά, δουλεία και παραχωρησες τα δικαιωματα σου για ενα κομματι ψωμι.

      1. Μην ασχολεισαι μαζι τους…πληρωμενα τρολ ειναι…αν μπεις και σε αλλα ειδησιογραγικα σαιτ θα δεις ακριβως τα ιδια να γραφουν αλλα με αλλο ονομα…αυτη ειναι οι δουλεια που τους εχουν βαλει να κανουν…

  7. Aπαντη στο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ . Πρωτον απο τον τροπο που γραφεις μαλλον απο κανα χωριο κατεβηκες , Δευτερον ΝΑΙ καναμε τη δουλειά δουλεία και εμβολιαστηκαμε για 1 κοματι ψωμι, οπως γραφεις . ΑΛΛΑ κι εσεις τωρα γι’αυτο το κοματι ψωμι που σας κοψανε τωρα δε διαμαρτυρεστε ; Ε ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook