Χανιά | Eσπερινός Συγχωρήσεως στην Μονή Γωνιάς στο Κολυμπάρι

χανιά-eσπερινός-συγχωρήσεως-στην-μονή-1391845
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει τη λειτουργία του εσπερινού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στη Μονή Γωνιάς στο Κολυμπάρι, στις 5 το απόγεμα.

«Το εσπέρας της Κυριακής της Τυροφάγου τελείται ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως, στο τέλος του οποίου ανταλλάσσεται ο ασπασμός της συγνώμης ώστε με ανάλαφρη συνείδηση να εισέλθουμε εις το «στάδιο των αρετών», αρχίζοντας τον πνευματικό μας αγώνα για την κατάκτηση της αρετής.

Να λάβομε δηλαδή, εντός του Ναού, την πρώτη  «συγχώρεση»  και να μπορέσομε να αγωνιστούμε στην πνευματική παλαίστρα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως θα τελεστεί το εσπέρας της Κυριακής 6ης Μαρτίου και ώρα 5.00μ.μ. εις την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγήτριας Γωνιάς, Κολυμβάρι, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, ο οποίος και θα ομιλήσει με θέμα: «Πάτερ άφες…». Κατά την διάρκεια του Εσπερινού θα τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο Ι. Λειψάνου του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Νικηφόρου του Λεπρού.

Καλείται ο φιλόκαλος λαός του Θεού όπως μετέχει της πρώτης ιερής Ακολουθίας της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ενώνοντας τις προσευχές μας υπέρ των αδικουμένων και εν πολέμω ευρισκομένων αδελφών, τηρουμένων των μέτρων της περιόδου.»

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook