Χανιά | Έσπασε κλαδί δέντρου σε παιδική χαρά – Από τύχη δεν είχαμε θύματα | Photos

χανιά-έσπασε-κλαδί-δέντρου-σε-παιδική-867814

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα την Κυριακή σε παιδική χαρά στα Χανιά.

Το πρωί της ημέρας των εκλογών, ένα μεγάλο κλαδί δέντρου, που βρίσκεται στην παιδική χαρά της Καλλιθέας στο Βαμβακόπουλο, έσπασε και έφραξε την είσοδο.

Το ευτύχημα ασφαλώς είναι ότι την ώρα εκείνη δεν υπήρχαν παιδάκια στην παιδική χαρά και δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα. Ωστόσο, το κλαδί όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του zarpanews.gr έχει φράξει την είσοδο της παιδικής χαράς, με αποτέλεσμα να εμποδίζει την πρόσβαση γονέων και παιδιών στο πάρκο.Κάτοικος της περιοχής επικοινώνησε με την πυροσβεστική για να φροντίσει να κόψει και να απομακρύνει το σπασμένο κλαδί, ωστόσο η Υπηρεσία απάντησε πως από τη στιγμή που δεν είναι στο δρόμο, το θέμα άπτεται της αρμοδιότητας της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου.

Ακολούθησε λοιπόν ανάλογο αίτημα στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, όπου και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενημερώθηκε για το τι έχει συμβεί, ωστόσο ουδείς, σύμφωνα με την καταγγελία, είχε εμφανιστεί μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας.

Εκτός όμως από την απόσυρση του σπασμένου κλαδιού, οι κάτοικοι της περιοχής φοβούνται μήπως επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό, αφού το δέντρο αυτό ξεπερνάει την ηλικία των 30 ετών.

zarpanews.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook