Χανιά | Έσωσε πελάτη που πνίγηκε από ένα κομμάτι… πεπόνι | Video

χανιά-έσωσε-πελάτη-που-πνίγηκε-από-ένα-1475149

Την ζωή ενός πελάτη έσωσε ένας θαμώνας ταβέρνας, όταν ο πρώτος πνίγηκε με ένα κομμάτι… πεπόνι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Ιουνίου, στην περιοχή της Πλάκας Αποκορώνου, με έναν θαμώνα να σώζει τουρίστα που βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής όταν κόντεψε να χάσει τη ζωή του, από ένα κομμάτι πεπονιού, όπως φαίνεται στο βίντεο του creta24.gr

Ο νεαρός άντρας εκείνη την ημέρα έτυχε να βρίσκεται στο μαγαζί της συντρόφου του, χωρίς να φανταστεί κανείς το τι θα ακολουθούσε. Λίγο αργότερα, αντιλήφθηκε έναν άνδρα, ο οποίος πνιγόταν με το φαγητό του.

«Ξέρω από πρώτες βοήθειες και αμέσως έσπευσα να βοηθήσω. Αρχικά, τον είχε πιάσει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ο οποίος είναι και ο πατέρας της κοπέλας μου. Όμως δεν μπορούσε να τον βοηθήσει σωστά. Άμεσα, έπιασα τον άνθρωπο, του έκανα τη λαβή Heimlich και τον έσωσα», ανέφερε ο νεαρός.

Δείτε το βίντεο :

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν συνέδραμε στο να σωθούν ακόμη δύο ζωές στην περιοχή της Αλμυρίδας. Πιο συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Ιταλών, που βρισκόταν στην περιοχή για τις διακοπές του, παρασύρθηκαν από τα δυνατά ρεύματα της θάλασσας. Άμεσα έσπευσε ο νεαρός τραβώντας τους έξω από την θάλασσα, σώους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook