Χανιά | Έσωσε με την βοήθεια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής παγιδευμένο γατάκι | Photos

χανιά-έσωσε-με-την-βοήθεια-της-αστυνομ-1067534

Την διάσωση μιας μικρής γάτας, χάρη στον ενδιαφέρον ενός περαστικού, και την βοήθεια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, περιγράφει με ανάρτηση της στα social media η Φιλοζωική Χανίων:

«Εθελοντής κατευθυνόμενος προς την εργασία του νωρίτερα σήμερα άκουσε κλάματα γάτας μέσα από ένα παλιό ακατοίκητο σπίτι στο κέντρο των Χανίων!

Πλησιάζοντας κατάφερε να δει μέσα από ένα σπασμένο παράθυρο ένα μωρό γατάκι ανήμπορο να σηκωθεί, είχε τα μάτια του κλειστά(λόγω εξάντλησης ), γεμάτο ψύλλους, και δίπλα του το αδερφάκι του να κλαίει και να φωνάζει σε βοήθεια!!

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία καθώς δεν υπήρχε πρόσβαση στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Στο σημείο έφτασαν τρεις αστυνομικοί όπου επιβεβαίωσαν την κακή κατάσταση και την άμεση ανάγκη να μεταφερθεί το γατάκι στο γιατρό!

Ενημερώθηκε η πυροσβεστική με τη βοήθειά της οποίας ανοίχτηκε ένα μικρό παράθυρο για να μπορέσει ο Κωνσταντίνος να μπει μέσα και να πάρει το γατάκι το οποίο μεταφέρθηκε αμέσως στο κτηνιατρείο της κυρίας Καψανάκη όπου και νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Κωνσταντίνο που δεν προσπέρασε όταν άκουσε τα κλάματα , καθυστέρησε στην εργασία του για να μείνει εκεί μέχρι να πάρει το μικρό και να το πάει στο γιατρό!

Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά τον κύριο Μαστραντωνάκη υποδιευθυντή της Αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων διότι μετά από την δική του παρέμβαση υπήρξε άμεση βοήθεια!!

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Έσωσε με την βοήθεια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής παγιδευμένο γατάκι | Photos

  1. Ik ben zo intens blij dat er nog altijd mensen zijn die zich het dierenleed aantrekken.
    Het is heel erg dat mensen zo harteloos kunnnen zijn om dieren zo te mishandelen.
    Dieren kunnen er echt niets aan doen hoor, ze proberen alleen maar te leven/overleven.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook