Χανιά | Ερημώνει η Δημοτική Αγορά λίγο πριν μπουν οι μπουλντόζες – Φεύγουν οι τελευταίοι | Photos

χανιά-ερημώνει-η-δημοτική-αγορά-λίγο-π-1358573

Και το πρωί της Δευτέρας συνεχιζόταν η αποχώρηση των τελευταίων καταστηματαρχών από τις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Αγοράς Χανίων. Κάποιοι φόρτωναν τα ελάχιστα πράγματα που είχαν απομείνει, οι περισσότεροι όμως είχαν ήδη αποχωρήσει και αρκετά καταστήματα είχαν απομείνει αδειανά.

Με τους χώρους απροστάτευτους, αν παρατηρούσε κανείς προσεκτικά, θα διέκρινε γραμμές και ακτίνες του ήλιου, που, φωτίζοντας από τα μικρά παράθυρα τους απογυμνωμένους τοίχους, σαν να δημιουργούσαν από τώρα μια γνώριμη ατμόσφαιρα περασμένων εποχών.

Μια ατμόσφαιρα που, θεωρητικά τουλάχιστον, θα πρέπει να είναι διάχυτη και όταν τελειώσει η ανακατασκευή, που στοχεύει να επαναφέρει το κτίριο όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που ήταν όταν είχε κατασκευαστεί.

Δείτε φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές στη Δημοτική Αγορά, λίγο πριν ξεκινήσουν τα έργα: zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Ερημώνει η Δημοτική Αγορά λίγο πριν μπουν οι μπουλντόζες – Φεύγουν οι τελευταίοι | Photos

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΑΜΠΕΛΑ.

  2. Το παραδοσιακό που προσμένουν οι Χανιώτες ανήκει στο παρελθόν. Μη ξεχνάμε το περίπτερο στο κέντρο της που σε κάθε πλευρά πουλούσαν διαφορετικά είδη από διαφορετικούς πωλητές. Τι θα δούμε στοιχισμένα καταστήματα τουριστικών ειδών καφέ και τεχνολογίας, όπως έγιναν και τα στιβανάδικα τίποτα από τα παλιά μαγαζιά.
    Αφού έχουμε βιοτεχνία τουρισμού τι διαφορετικό θα δουν οι επισκέπτες, φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή πως ήταν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook