Χανιά | Εργολάβος έσπασε σωλήνα ύδρευσης, έκλεισε τον κεντρικό και άφησε ένα χωριό στο Σιρίλι χωρίς νερό | Photos

χανιά-εργολάβος-έσπασε-σωλήνα-ύδρευσ-917290

16Χωρίς νερό έχει μείνει από τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας το χωρίο Μετόχι στο Δημοτικό διαμέρισμα του Σιριλίου, εξαιτίας μιας βλάβης σε αγωγό ύδρευσης, που προξένησε ένας εργολάβος κατά τη διάρκεια τοποθέτησης τηλεφωνικών καλωδίου στην περιοχή, ο οποίος έφυγε χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Όπως κατήγγειλε αναγνώστης του zarapnews.gr το ποτήρι της υπομονής των περίπου 250 κατοίκων του χωριού έχει… ξεχειλίσει, καθώς καλοκαιριάτικα ο άνθρωπος αυτός, αδιαφόρησε για τα νοικοκυριά, τους επισκέπτες που φιλοξενούνται, αλλά και τους αρρώστους ηλικιωμένους, που έμειναν χωρίς νερό για τόσες ώρες και δίχως να ενημερώσει κανέναν έφυγε σαν… κύριος!

Κάτοικοι του χωριού που απέχει 23 χιλιόμετρα από τα Χανιά και 10 χιλιόμετρα από τον Πλατανιά, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βορείου Άξονα Νομού Χανίων για να ενημερωθούν για το συμβάν και την αποκατάσταση της βλάβης, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς όταν αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί η υπηρεσία είχε κλείσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η ΔΕΥΑΒΑ είναι ήδη ενήμερη για το συμβάν και το πρωί της Τρίτης θα φροντίσει για την αποκατάσταση της βλάβης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook