Χανιά | Έρευνα για την Αγία Μαρίνα από μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου του Ντένβερ

Το ενδιαφέρον μελετητικής ομάδας από το Πανεπιστήμιο του Ντένβερ των ΗΠΑ, προσέλκυσε η περιοχή της Αγίας Μαρίνας με αποτέλεσμα την εκπόνηση μελέτης με αντικείμενο το τουριστικό προϊόν και της δυνατότητες ανάπτυξης.

Όπως διαπιστώθηκε από τους μελετητές ο τουρισμός στην περιοχή συγκεντρώνεται στο παραλιακό μέτωπο, και γι αυτό όπως είπαν οι καθηγητές του Πανεπιστημίου και υπεύθυνοι της μελέτης το ενδιαφέρον εστιάστηκε σε ζητήματα συγκοινωνίας, στην εκμετάλλευση του τουριστικού προσόντος, περιβαλλοντικά ζητήματα, αλλά και της έλλειψη δημοσίων χώρων.

Οι μελετητική ομάδα αποτελείται από εννέα μεταπτυχιακούς φοιτητές και δύο καθηγητές, που για τις ανάγκες της εργασίας που εκπόνησαν έμειναν στην περιοχή για 15 ημέρες.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Χανίων είπε πως από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής τα αποτελέσματα της έρευνας και της μελέτης μπορούν να γίνουν αντικείμενο αξιοποίησης για την ανάπτυξη της περιοχής.

Zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για να καταλάβει κανείς την σήψη αυτού του δήμου στο χωριό κανείς δεν το ξέρει. Ποια προβλήματα μελέτησαν αν ρώτησαν το βάμβουκα και όχι τους κατοίκους; Τί παιχνίδια είναι αυτά που παίζουνε μωρέ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ