Χανιά | Έρχονται προσλήψεις στα Νοσοκομεία – Επίσκεψη της Διοικήτριας 7ης ΥΠΕ σε δομές ψυχικής υγείας | Photos+Video

χανιά-έρχονται-προσλήψεις-στα-νοσοκο-984224

Σε πρώτη προτεραιότητα στην ατζέντα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (ΥΠΕ), βρίσκεται η στήριξη στις δομές ψυχικής υγείας, όπως δήλωσε η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Ελένη Μπορμπουδάκη σε επίσκεψή της στην μονάδα αποασυλοποίησης στην περιοχή της Αμπεριάς Χανίων.

Η κ. Μπορμπουδάκη, ήρθε στα Χανιά με αφορμή την τελετή παράδοσης-παραλαβής στη διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων, ενώ αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή του ΓΝΧ, Μηνά Βουλγαρίδη για τη συνεργασία, είπε ότι συνεχίζεται μια προσπάθεια με την αμέριστη συμπαράσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, για την ενίσχυση του Νοσοκομείου και των δομών υγείας του Νομού.

Επισκέφτηκε μάλιστα μία από τις πέντε δομές αποασυλοποίησης στην περιοχή της Αμπεριάς, μαζί με τον νέο Διοικητή Γιώργο Μπέα και υπηρεσιακούς παράγοντες και ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τέτοιου τύπου δομές.

Συγκεκριμένα η Διοικήτρια αναφέρθηκε επισταμένως και στην πρόσληψη προσωπικού που αναμένεται το προσεχές διάστημα, αρχικά με μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό που εντοπίζονται οι μεγαλύτερες ελλείψεις, ενώ και στο ιατρικό προσωπικό πέραν των ιατρικών αποφάσεων που έχουν υπογραφεί, θα ακολουθήσει προκήρυξη για συγκεκριμένες ιατρικές ειδικότητες.

«Είμαστε εδώ για να καταγράφουμε ανάγκες και να γίνεται χωρίς καθυστερήσεις η επίλυση προβλημάτων», τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Μπορμπουδάκη η οποία εξέφρασε την πρόθεσή της να στηριχθούν πρωταρχικά οι μονάδες ψυχικής υγείας του νησιού:

Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας ανέφερε πως οι πρώτες προτεραιότητες για το νοσηλευτικό ίδρυμα , αφορούν μεταξύ άλλων τη συντήρηση του κτιρίου με προκήρυξη για την αντικατάσταση των πατωμάτων, ενώ τόνισε ότι το Νοσοκομείο θα στελεχωθεί με 19 επιπλέον γιατρούς και επικουρικό προσωπικό άμεσα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook