Χανιά | Επιτέλους! Αντικατέστησαν προστατευτικές μπάρες στην εθνική οδό | Photos

χανιά-επιτέλους-αντικατέστησαν-προσ-1315563

Στην αντικατάσταση των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων επί της εθνικής οδού Χανίων –  Κισάμου, στο ύψος των Νοπηγείων προχώρησε σήμερα συνεργείο της Περιφέρειας Κρήτης.

«Παραμορφωμένες και επικίνδυνες μπάρες σε όλο το ΒΟΑΚ»

Ανάγκη για αντικατάσταση αλλά και τοποθέτηση νέων προστατευτικών, υπάρχει σε όλο το μήκος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, αφού παρατηρούνται ελλείψεις σε πολλά σημεία.

Σύμφωνα με όσα είπε στo zarpanews.gr , ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, αλλάζουν κατά προτεραιότητα, όσες μπάρες έχουν υποστεί φθορές και έχουν μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας ενώ οι υπόλοιπες θα αντικατασταθούν μόλις βρεθεί χρηματοδότηση: «Αυτή τη στιγμή, κατά προτεραιότητα, αντικαθίστανται αυτές οι οποίες έχουν φθαρεί ιδιαίτερα και αποτελούν κίνδυνο για κάποιον που μπορεί να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει πάνω. Οι άλλες είναι σε αναμονή μέχρι να βρούμε χρήματα να αλλάξουν κι αυτές.»

Η Τροχαία Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης έχει καταγράψει όλα τα σημεία, τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, λόγω παντελούς απουσίας προστατευτικών κιγκλιδωμάτων ή λόγω φθοράς αυτών.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχει φύγει η μπάρα εντελώς.»

Ο κ. Καλογερής τόνισε :«Δεν ήταν όλες ορατές. Αποκαλύφθηκαν μετά τον καθαρισμό των κλαδιών, πολλές μπάρες που ήταν εντελώς κατεστραμμένες.» 

Φωτογραφίες από http://sadentrepese.blogspot.com/

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook