Χανιά | Επιτάχυνση εργασιών ζητούν κάτοικοι στην Αγ. Μαρίνα – Δεν έχουν πρόσβαση σε σπίτια και καταστήματα | Photos

χανιά-επιτάχυνση-εργασιών-ζητούν-κάτ-1212942

Σε εξέλιξη είναι αυτές τις μέρες οι εργασίες αντικατάστασης της ασφάλτου στην Αγία Μαρίνα, οι οποίες αναμένεται να φτάσουν ως τη γέφυρα του Κερίτη. Πρόκειται για μια αναμφισβήτητα απαραίτητη παρέμβαση που όμως έχει δημιουργήσει δυσκολίες σε κατοίκους της περιοχής.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε κάτοικος στο zarpanews.gr, ναι μεν έχει προβλεφθεί παράκαμψη για όσα αυτοκίνητα θέλουν να προσπεράσουν τα έργα και να συνεχίσουν την κίνηση τους προς Καστέλι ή Χανιά, ωστόσο έχει απαγορευθεί η πρόσβαση των οχημάτων στο τμήμα εκείνο του δρόμου που γίνονται τα έργα, το οποίο είναι εκατοντάδων μέτρων.

Αποτέλεσμα είναι, επιχειρήσεις να μην μπορούν να λειτουργήσουν, ενώ ηλικιωμένοι άνθρωποι που χρήζουν φροντίδας δεν μπορούν να τη λάβουν, με χαρακτηριστική μια περίπτωση όπου νοσοκόμος δεν μπόρεσε να φτάσει στον ασθενή του.

Οι κάτοικοι ζητούν να επιταχυνθούν οι εργασίες αλλά και να επιτραπεί η πρόσβαση των οχημάτων για όσους είναι απαραίτητο, με τέτοιον βέβαια τρόπο που να μην εμποδίζει την εκτέλεση των εργασιών.

Δείτε φωτογραφίες: zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook