Χανιά | Επισκεύασαν παλιό ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Κισσάμου – Ζητείται μόνιμη λύση

χανιά-επισκεύασαν-παλιό-ασθενοφόρο-γ-1313591

Σέρβις και ΚΤΕΟ πέρασε ένα παλιό ασθενοφόρο που ήταν ανενεργό επί χρόνια στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και εδώ και δύο μέρες αντικαθιστά εκείνο που είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα τον Οκτώβριο (ΕΔΩ), πράγμα που είχε αφήσει το Κέντρο Υγείας για εβδομάδες χωρίς ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η λύση αυτή επελέγη ως προσωρινή, καθώς δεν ήταν δυνατόν η περιοχή ευθύνης του κέντρου να μείνει χωρίς κάλυψη. Το ασθενοφόρο αυτό πάντως υπάρχει από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και χρειάστηκε να περάσει από πλήρες σέρβις, με ρύθμιση φρένων, ανάρτησης, αλλαγή στα λάστιχα και έλεγχο ΚΤΕΟ για να γίνει λειτουργικό.

Από το ΚΥ Κισσάμου τονίζουν ότι το όχημα μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μεταφοράς ασθενών με ασφάλεια, επισημαίνουν όμως την ανάγκη προμήθειας ενός σύγχρονου ασθενοφόρου ως μόνιμης λύσης, καθώς η ηλικία του επισκευασμένου πλησιάζει τα 20 χρόνια.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι ο διαγωνισμός που διεξάγει η 7η ΥΠΕ για την προμήθεια νέου οχήματος, που όμως δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα καρποφορήσει.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook