Χανιά | Επισκέψιμη για τους πολίτες η Δυτική Τάφρος – Έβαλαν και πινακίδες για σημαντικά ιστορικά σημεία | Photos

χανιά-επισκέψιμη-για-τους-πολίτες-η-δυ-1698744

Επισκέψιμη για τους Χανιώτες αλλά και τους επισκέπτες είναι η Δυτική Τάφρος, αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού από τα αρμόδια συνεργεία και ο χώρος μπορεί να αξιοποιηθεί.

Οι πολίτες έχουν πλέον την δυνατότητα να κάνουν την βόλτα τους, να απολαύσουν έναν περίπατο, ωστόσο η εικόνα του σημείου θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, όταν θα μεγαλώσει και το πράσινο που έχει φυτευτεί.

Στο σημείο επίσης, έχουν τοποθετηθεί σχετικές πινακίδες ενημέρωσης του κοινού για την ιστορικότητα του μέρους ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μεταξύ αυτών, τοποθετήθηκαν και πινακίδες σε γραφή Μπράιγ για τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

Στην οδό Πειραιώς και λίγο πριν φτάσει κανείς στην Δυτική Τάφρο, μπορεί να διακρίνει τις πινακίδες που τοποθετήθηκαν, στις οποίες αναγράφονται τα χιλιόμετρα και η απόσταση σε χρόνο, κοντινών αλλά και ιστορικών περιοχών και σημείων. Πιο συγκεκριμένα, οι πινακίδες προσανατολισμού αναγράφουν την απόσταση που χρειάζεται να διανύσει κανείς για φτάσει στην παραλία της Νέας Χώρας, στο Παλιό Λιμάνι, στον Προμαχώνα San Salvatore, στον Ρωσικό Στρατώνα και την Δημοτική Αγορά.

και 

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Επισκέψιμη για τους πολίτες η Δυτική Τάφρος – Έβαλαν και πινακίδες για σημαντικά ιστορικά σημεία | Photos

  1. Ειλικρινά πείτε μου έναν λόγο για να πάει κάποιος εκει κάτω εκτός αν θέλει να τον φανε τα αδέσποτα ή να πάθει ηλίαση. Δεν είναι ουτε καν πέρασμα για να περάσει κάποιος, είναι μια τυφλή τάφρος που δεν οδηγεί πουθενά και δεν έχει τίποτα να δεις. Απορώ με το άρθρο σας και με τους Δημάρχους που τόσα χρόνια πετάνε τα λεφτά μας σε εργολάβους για αυτό το έκτρωμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook