Χανιά | Επίσκεψη του Νίκου Καλογερή στον δήμο Κανδάνου – Σελίνου

χανιά-επίσκεψη-του-νίκου-καλογερή-στο-1000864

Την προηγούμενη Παρασκευή ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νικόλαος Καλογερής επισκέφθηκε την περιοχή του Ανατολικού Σελίνου του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, συνοδευόμενος από την νέα  Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης  Ελένη Δοξάκη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Γεώργιο Μπουντουράκη.

Μαζί με τον Δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου Αντώνιο Περράκη, τους Αντιδημάρχους Νίκο Φιωτοδημητράκη, Ιωάννη Γεντεκάκη, Γεώργιο Βακάκη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Ελευθέριο Καστανάκη, Ευτύχιο Γναφάκη και τον Γεώργιο Γεωργιλάκη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, επισκέφθηκαν αρχικά τον Καμπανό.

Οι κάτοικοι μαζί με την Δημοτική Αρχή ζήτησαν την εκπόνηση μελέτης από την Περιφέρεια για την διαπλάτυνση του δρόμου Αγ. Ειρήνη – Ροδοβάνι – Σούγια.  Ο Αντιπεριφερειάρχης επίβλεψε τα έργα που εκτελεί η Περιφέρεια στην περιοχή.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το χωριό Μαράλια όπου συζητήθηκαν τρόποι για την αντιμετώπιση της καθίζησης του δρόμου και της κάτω γειτονιάς του χωριού.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Ροδοβάνι όπου ενημερώθηκαν από τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής.

Τέλος, επισκέφθηκαν τη Σούγια όπου ενημερώθηκαν για τις εργασίες του Βιολογικού και το Έργο που εκτελείται για τη προστασία του οικισμού της Σούγιας από τον ποταμό.

Ο Δήμαρχος Αντώνιος Περράκης επιβεβαίωσε την πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Καντάνου-Σελίνου και της Περιφέρειας και τόνισε πως στην περιοχή του Ανατολικού Σελίνου οι παρεμβάσεις που εκτελούνται και πρόκειται να εκτελεστούν αυτή τη στιγμή στο οδικό δίκτυο από την πλευρά της Περιφέρειας κυμαίνονται περίπου στο 1.500.000,00€.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook