Χανιά | Επίσκεψη στη Βίλα Κούνδουρου από συγγενείς και την εγγονή του Κρητικού Αγωνιστή

χανιά-επίσκεψη-στη-βίλα-κούνδουρου-απ-817559

Επίσκεψη στην Βίλα Κούνδουρου, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί συγγενείς του Μανούσου Κούνδουρου μεταξύ των οποίων και η εγγονή του Υπουργού τότε της Κρητικής Πολιτείας, Δέσποινα

Όπως είπε ο δήμαρχος Χανίων κ.Τάσος Βάμβουκας που υποδέχθηκε τους συγγενείς του Μανούσου Κούνδουρου στο κτίριο σήμερα στεγάζεται η Φιλαρμονική του δήμου Χανίων, ενώ χαρακτήρισε τιμή την σημερινή επίσκεψη των συγγενών του Κρητικού Αγωνιστή.

Από την πλευρά των συγγενών του Μανούσου Κούνδουρου μίλησε ο κ. Ανδρέας Κούνδουρος εκπροσωπώντας και την Ένωση Απανταχού Σφακιανών που χαρακτήρισε των συγκεκριμένο χώρο ιερό, ενώ επίσης αναφέρθηκε και σε αίτημα που υπάρχει στο παραχωρητήριο του κτιρίου στο δήμο και αφορά στη δημιουργία ανδριάντα του Μανούσου Κουνδουρου, κάτι που όμως ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί.

Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Σφακιανών νομου Χανίων κ. Ευτύχης Κοπασάκης σημείωσε πως ο Μανούσος Κούνδουρος ήταν μια ιστορική μορφή της επαρχίας Σφακίων και τόνισε πως στην οικία Κούνδουρου θα πρέπει να υπάρχει χώρος όπου θα τιμάται ο Κρητικός Αγωνιστής.

Το κτίριο παραχωρήθηκε στο δημόσιο το 1979.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook