Χανιά | Επίσκεψη Σημανδηράκη στη ΔΕΗ: Χρειάζεται προσωπικό για την ομαλή λειτουργία του σταθμού

χανιά-επίσκεψη-σημανδηράκη-στη-δεη-χρ-1010469

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η επίσκεψη που πραγματοποίησε το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα ενεργειακής επάρκειας καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει και οι ανάγκες θα είναι εξαιρετικά υψηλές με δεδομένη και την άφιξη χιλιάδων επισκεπτών στο νησί.

Όπως προέκυψε από την ενημέρωση που έγινε στον δήμαρχο Χανίων από τον Διευθυντή του ΑΗΣ Ξυλοκαμάρας κ. Γιάννη Κοκκινάκη δεν τίθεται θέμα ενεργειακής επάρκειας, καθώς οι επιπλέον ανάγκες που ενδεχομένως προκύψουν θα καλυφθούν με εγκατάσταση μονάδων πιθανότατα στον Αθερινόλλακο.

Ο κ. Σημανδηράκης είπε πως ένα ζητούμενο για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του σταθμού είναι το θέμα του προσωπικού, καθώς οι ελλείψεις είναι αρκετά μεγάλες.

Σημείωσε επίσης πως σε αυτό που πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας, ακόμα και όταν ο σταθμός μπει σε ψυχρή εφεδρεία έπειτα και από την λειτουργία των καλωδίων διασύνδεσης.

Ο δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε και στην συνεργασία της ΔΕΗ με την τοπική κοινωνία που όπως τόνισε πρέπει να διατηρηθεί.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του ΑΗΣ Ξυλοκαμάρας κ. Γιάννης Κοκκινάκης είπε πως το φετινό καλοκαίρι ίσως να είναι δύσκολο και για το λόγο αυτό έχει προταθεί η εγκατάσταση 80 επιπλέον μεγαβατ σε περιοχή που θα επιλέξει ο ΔΕΔΗΕ, πιθανότατα στον Αθερινόλακκο.

Τέλος ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Κώστας Ηλιάκης ανέφερε πως η επιχείρηση και το Υπουργείο πρέπει να μεριμνήσουν, για να υπάρξουν προσλήψεις προσωπικού, καθώς οι όποιες ανάγκες υπάρχουν τώρα, καλύπτονται με προσωπικό της ΔΕΗ από άλλες περιοχές της χώρας.

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Επίσκεψη Σημανδηράκη στη ΔΕΗ: Χρειάζεται προσωπικό για την ομαλή λειτουργία του σταθμού

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΣΕΛΦΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΟΥ ΕΛΎΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ, ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΣΙ ΔΕΗΣ.
    Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ….
    Υ.Γ.:ΜΠΡΕ ΣΕΛΦΟΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΥΒΙΚΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;;;;;;
    ΕΧΩ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ. ΘΑ ΓΙΝΩ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΜΑΓΑΖΟ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΩ «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΕΧΩ ΕΜΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΟΥ ΛΕΩ.

  2. Όχι αλλη μόλυνση από τα τοξικά καυσααέρια της ξυλοκαμαρας ΔΕΗ και βρίσκετε στα 4km από το κεντρο. Πρεπει να κλείσει όχι να ενισχυθει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook