Χανιά | Επίσκεψη του Αρναουτάκη στο αντιπλημμυρικό έργο του Ταυρωνίτη 

Επίσκεψη στο έργο «Διευθέτησης και αντιπλημμυρικής προστασίας ποταμού Ταυρωνίτη του Δήμου Πλατανιά», προϋπολογισμού 9.000.000 εκ. Ευρώ, πραγματοποίησε το Σάββατο ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Π Ε. Χανίων.

Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, Αντώνη Παπαδεράκη, την εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλο Σοφία Μαλανδράκη, τη Γενική Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Ελένη Δοξάκη, Δημοτικούς Συμβούλους και τεχνικούς, ξεναγήθηκε στο έργο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως 25 Φεβρουαρίου 2019 είχαν σημειωθεί πρωτοφανείς καταστροφές στο σημείο αυτό με αποτέλεσμα να παρασύρει ο ορμητικός χείμαρρος κάθε υποδομή που υπήρχε στο σημείο αυτό. Το έργο αφορά την κοιτοποίηση και εργασίες προστασίας σε μήκος έξι χιλιομέτρων. Οπως δήλωσε ο κ. Αρναουτακης αποτελεί ένα έργο που αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφερεια και τους Δήμους και έκανε έκκληση προς όλους τους Δήμους για ώριμες μελέτες.

Zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το έργο είναι μακετο που έλεγε και κάποιος παλιότερα. Αλήθεια πέρα από τις φωτογραφίες μέχρι που θα φτάσουν τα λεφτά για την κοιτοποιηση που βλέπουμε? Θα φτάσει παρακάτω από το χωριό του δημάρχου Πλατανιά? Θα προλάβουν τον φετινό χειμώνα? Ή ευελπιστούμε πάλι ότι δεν βρέξει πολύ και το αυλάκι που έχουν ξαγλίσει μέχρι τον Ταυρωνιτη θα αντέξει να μην πάρει και τις υπόλοιπες περιουσίες. Πάντως από φωτό καλά πάμε, και politically correct με μάσκες μην και εχει ο κορονοϊός καταλάβει την κοίτη του ποταμού….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ