Χανιά | Επίσκεψη Φραγκάκη στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο – Πότε εκτίμησε ότι θα αρχίσει η τουριστική σεζόν | Video

χανιά-επίσκεψη-φραγκάκη-στο-δημοτικό-1183778

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Μανώλη Κοτσιφάκη, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης  Φραγκάκης. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου και συζητήθηκε η εξέλιξη του σχεδιασμού για τα έργα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων αλλά και η προετοιμασία για την τουριστική σεζόν.

Ο κ. Φραγκάκης στις δηλώσεις που έκανε, εκτίμησε ότι οι πρώτοι επισκέπτες στη χώρα θα εμφανιστούν μετά το Πάσχα, ενώ τον Ιούνιο θα υπάρξει ορατή τουριστική κίνηση, όπως είπε.

Ο κ. Κοτσιφάκης από την πλευρά του επισήμανε ότι το Λιμενικό Ταμείο προχωράει την μελέτη για την κατασκευή κυματοθραύστη στο Κουμ-Καπί, ενώ συζητήθηκε και η κρουαζιέρα, για την οποία φέτος δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες λόγω κορονοϊού.

Όσο για τα έργα που σχεδιάζονται στο Ενετικό Λιμάνι, οι μελέτες για τα σκιάδια αλλά και για την πλακόστρωση, αναμένουν έγκριση από την αρχαιολογία για να προχωρήσουν.

Δείτε τις δηλώσεις:

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Επίσκεψη Φραγκάκη στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο – Πότε εκτίμησε ότι θα αρχίσει η τουριστική σεζόν | Video

  1. Η τουριστική σαιζόν θα ανοίξει όποτε δηλώσουμε οτι άνοιξε!
    Δεν υπάρχει ένα γεγονός να ορίσει την έναρξη της σαιζόν και οι μετακινήσεις ανθρώπων είναι κάτι συνεχές. Παραδοσιακά υπάρχει μεγάλη άνοδος στις αφίξεις την εβδομάδα του πάσχα των καθολικών οπότε «κομίζει Γλαύκα εις Αθήνας» η εκτίμηση οτι κάπου στο πάσχα κάτι θα γίνει και κάπου μετά τον Ιούνιο κάτι θα δούμε. Τι να πει κι αυτός ο έρημος αλλά και η γιαγιά μου το ίδιο θα μπορούσε να πει
    Από την άλλη όμως… έχουμε πλέον το …. τριετές (!!!) πλάνο προώθησης του τουρισμού… Ομολογουμένως η γιαγιά μου δεν μπορούσε να το κάνει αυτό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook