Χανιά | Επισκέψεις σε ΕΟΠΥΥ, ΜΑΙΧ, Τελωνείο, “Μύλους Κρήτης” και Αποκεντρωμένη από τον Τάσο Βάμβουκα

χανιά-επισκέψεις-σε-εοπυυ-μαιχ-τελων-857915

Τον ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ Χανίων) επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του “Δήμου Ενεργών Πολιτών” Τάσος Βάμβουκας και υποψήφιοι του συνδυασμού μας. Ο κ. Βάμβουκας, μαζί με τους υποψηφίους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με ασφαλισμένους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα, στον ΕΟΠΥΥ επί της Λεωφόρου Σούδας και να ακούσουν με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα υπήρξε συνάντηση με τους Διευθυντές τόσο των Ιατρικών Υπηρεσιών, όσο και των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ, όπου και προέκυψαν εποικοδομητικές συζητήσεις σε θέματα που άπτονται με την παροχή υπηρεσιών του Οργανισμού προς όφελος των πολιτών.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας επισκέφτηκαν το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ) όπου τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής Γιώργος Μπαουράκης και επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό.

Εκφράστηκε η άποψη ότι η συνεργασία Δήμου Χανίων επί δημοτικής αρχής Τάσου Βάμβουκα και ΜΑΙΧ ήταν άψογη, αρμονική και παραγωγική σε όλα τα επίπεδα, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε στο “πώς” θα υπάρξουν περαιτέρω εποικοδομητικές συνεργασίες στο μέλλον. Ο Δήμαρχος Χανίων επισκέφτηκε και εξειδικευμένα εργαστήρια εντός του ΜΑΙΧ και

είχε συζήτηση με το επιστημονικό προσωπικό.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού επισκέφτηκαν το Τελωνείο Χανίων. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τον Προϊστάμενο κ. Κωνσταντίνο Ντάγκα, όσο και με το προσωπικό. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας έκανε εκεί, έναν απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής και ανέλυσε το πλάνο της επόμενης θητείας.

Αφού υπήρξε μια σύντομη επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος Χανίων μετέβη στα γραφεία διεύθυνσης της εταιρείας “Μύλοι Κρήτης”. Παρόντων και των εργαζομένων της επιχείρησης έγινε μια πολύ ζεστή και εποικοδομητική κουβέντα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Αλέξανδρο Μαρκαντωνάκη. Η συζήτηση κινήθηκε στην επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας αλλά και στο γεγονός ότι απαιτούνται συνεργασίες ώστε όλες οι επιχειρήσεις να διατηρήσουν τη βιωσιμότητα τους , σε περιόδους οικονομικής κρίσης.Από τη μεριά του, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας τόνισε ότι, “Οι Μύλοι Κρήτης αποτελούν μια εξόχως σημαντική παραγωγική μονάδα για τον τόπο μας. Συνδυάζει την αγροδιατροφή με την παραγωγή. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του τόπου μας η οποία έχει σταθερές βάσεις. Είμαστε περήφανοι για εσάς γιατί, εκτός των άλλων, αντέξατε με σθένος στην οικονομική κρίση που προέκυψε”.

Τελευταίος σταθμός του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα ήταν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και τα τμήματα Διοικητικού και Οικονομικού αλλά και Αδειών Διαμονής. Ο κ. Βάμβουκας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Δήμος Ενεργών Πολιτών” είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν τόσο με τους προϊσταμένους όσο και με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας, επί σημαντικών θεμάτων που τους αφορούν, ενώ ο Δήμαρχος Χανίων εξέφρασε τη στήριξη στο δύσκολο έργο που επιτελούν.Το πρόγραμμα επισκέψεων του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα την Παρασκευή:

09.00: Υπηρεσία Πρασίνου, ΚΕΠ, ΔΕ Βαμβακόπουλου, Καταστήματα

10.00: ΚΑΠΗ Βαμβακόπουλου

11.00: ΟΑΚ – Δ/νση Γεωργίας

12.30: ΣΥΝ.ΚΑ. (Κεντρικά Γραφεία Αγιάς)

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (10/5) στις 20.00 θα πραγματοποιηθούν τα Εγκαίνια της Εκλογικού Κέντρου του “Δήμου Ενεργών Πολιτών” επί της οδού Αποκορώνου (δίπλα στην μπουγάτσα Ιορδάνης).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook