Χανιά | Επιμορφωτική ημερίδα από τον Σύλλογο Προπονητών Ποδοσφαίρου

χανιά-επιμορφωτική-ημερίδα-από-τον-σύ-1437994

Η Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων, ενημερώνει τα μέλη του Συνδέσμου ότι, στα πλαίσια της επιμόρφωσης των μελών του, έχει προγραμματίσει μία σειρά πρότυπων επιμορφωτικών ημερίδων, με πρακτικά θέματα ποδοσφαίρου, που θα ανεβάσουν το ποιοτικό επίπεδο των μελών, θα επιλυθούν πολλοί προβληματισμοί, απορίες και θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα που απασχολούν, τον χώρο μας.

Αυτό θα επιτευχθεί, με την παρουσία των θεμάτων στο γήπεδο, προοδευτικά μέχρι την επίτευξη των στόχων του θέματος και την διαλογική συζήτηση, παρατηρήσεις, απορίες, ερωτήσεις και γενικότερα εποικοδομητικό διάλογο, που θα πραγματοποιηθεί μετά την παρουσία του θέματος στο γήπεδο.

Το θέμα που έχει επιλεγεί από την επιτροπή επιμόρφωσης του Συνδέσμου μας, για να παρουσιασθεί είναι, «Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της συνοχής των γραμμών κατά την φάση της άμυνας και με ποιους τρόπους στην επιθετική ανάπτυξη μπορούμε να διασπάσουμε αυτή την λειτουργία;».

Για την παρουσίαση του εν λόγω θέματος επιλέγει από την επιτροπή επιμόρφωσης ο συνάδελφος προπονητής Νικόλαος ΚΑΝΤΕΡΑΚΗΣ, μέλος της Ε.Ε. του Συνδέσμου, προπονητής ΟΥΕΦΑ Α.

Η παρουσίαση των εργασιών του παραπάνω θέματος θα γίνει στο γήπεδο του ΧΑΛΗ ΒΑΡΥΠΕΤΡΟΥ, σήμερα Δευτέρα 16/05/2022 και ώρα 18:00.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook