Χανιά | Επίσκεψη Μαρκογιαννάκη στην Ασή Γωνιά

χανιά-επίσκεψη-μαρκογιαννάκη-στην-ασ-1662499

Επίσκεψη στην Ασή Γωνιά πραγματοποίησε χθες, Παρασκευή, ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. Συναντήθηκε με κατοίκους και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές και τις ευκαιρίες ανάπτυξης για την περιοχή, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης άκουσε τα προβλήματα των παραγωγών και αναφέρθηκε στα μέτρα στήριξης που έλαβε η κυβέρνηση, με ελαφρύνσεις όπως η επιστροφή του ΦΠΑ και οι μειώσεις στη φορολόγηση, αναγνωρίζοντας, όμως, ότι η ενίσχυση θα πρέπει να είναι διαρκής και αδιάκοπη: «Η κλιματική αλλαγή και οι διαδοχικές κρίσεις όπως η πανδημία και ο πόλεμος στην Ουκρανία επιβάλλουν συνεχή στήριξη. Ειδικά φέτος έχουμε δει καλές τιμές σε προϊόντα όπως το ελαιόλαδο, κάτι που δείχνει τις προοπτικές που υπάρχουν».

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης έδωσε ακόμα έμφαση στη διασύνδεση του αγροτικού τομέα με τον τουρισμό, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Παράγουμε εξαιρετικά

αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα τα οποία μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά στις μεγάλες διεθνείς αγορές.

Έχω διαμορφωμένη προσωπική άποψη γι΄αυτό, καθώς έχω παρακολουθήσει από κοντά τη θερμή υποδοχή τους στις μεγάλες εκθέσεις στις οποίες μετέχει η Περιφέρεια Κρήτης.

Το μεγάλο στοίχημα για τα Χανιά είναι πλέον να συνδέσουμε εμπορικά τον τουρισμό με τον πρωτογενή τομέα. Τα εκατομμύρια των επισκεπτών πρέπει να γίνουν εκατομμύρια αγοραστών και οι καλύτεροι πρεσβευτές των προϊόντων μας στις χώρες του. Να φτάνουν τα προϊόντα μας από την Ασή Γωνιά σε κάθε γωνιά του πλανήτη».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook