Χανιά | Η επικινδυνότητα στα ύψη – Χαλίκια πέφτουν από φορτηγό που κινείται στην εθνική | Video

χανιά-η-επικινδυνότητα-στα-ύψη-χαλί-1500578

Σε μια περίοδο που η κίνηση στην εθνική οδό είναι πάρα πολύ αυξημένη λόγω και της τουριστικής κίνησης, αρκετοί είναι αυτοί που καθιστούν τον δρόμο επικίνδυνο είτε με τον τρόπο που οδηγούν, είτε με απρόσεκτες κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα σε διερχόμενα οχήματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί ο συγκεκριμένος, επαγγελματίας, οδηγός φορτηγού, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται δεν πρόσεξε την ασφάλεια του φορτίου που μεταφέρει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του zarpanews.gr, το συγκεκριμένο φορτηγό είναι γεμάτο με χαλίκια, τα οποία κατά την διάρκεια της διαδρομής πέφτουν στο οδόστρωμα, κάτι που μπορεί εύκολα να προκαλέσει ατύχημα στους οδηγούς, που κινούνται πίσω από το φορτηγό.

Αυτοί τη φορά, οι οδηγοί ήταν τυχεροί και δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα. Την επόμενη;

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Η επικινδυνότητα στα ύψη – Χαλίκια πέφτουν από φορτηγό που κινείται στην εθνική | Video

  1. Στείλτε το βίντεο στην τροχαία βοακ χωρίς κρυμμένη πινακίδα… Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει χωρίς να σκέφτεται τους άλλους! Ας πληρώσει κάποιος να δούμε αν το ξανακάνει!

  2. ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΚΟΝΙ ΑΜΜΟΥ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook